Megöltek egy fiatal nőt Rákoskersztúron

A 19 éves nő halálának helyszínén megkezdődött a helyszíni szemle.

2018. január 12. 21:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Így hazudik a hazugságon lebukott Szauer hvg-je Egy sikeres és sikertelen színész szándékosan összekevertek.
Környezetvédelmi minisztériumot akar a Jobbik Hiába a környezettudatos köztársasági elnök, 2010 óta nincs minisztériumi képviselete a zöld ügyeknek, a Jobbik most követeli, hogy legyen újra.
A hátrányos helyzetű fiatalokat támogatják A hátrányos helyzetű és roma fiatalok támogatására kötött szakképzési együttműködési megállapodást méltatta a nemzetgazdasági miniszter szombaton Budapesten, az Ábrahám Béla szalézi tartományfőnök kinevezésének megerősítése alkalmából tartott ünnepségen
Hálásak lehetnek a szombati tüntetés szervezői, hogy Márki-Zay átlépett rajtuk Egy kis háttérhatalomra a jelek szerint szüksége volna a kormányellenes tüntetés szervezőinek, mert egyedül nem nagyon találják, merre is volna az előre. A demonstráció kezdeményezői most is szólni akartak az emberekhez, de nem futotta sokkal többre, mint hogy a tömeg nagyságát ünnepeljék. Márki-Zay Péter volt az, aki másodjára már kihasználta a színpadot, hogy maga fogjon az ellenzék építésébe.
Schäuble: Orbán nagyon nagy bizalmat kapott A bizalom nagyon jelentős bizonyítékát kapta meg Orbán Viktor magyar kormányfő az ország lakosságától a parlamenti választáson, és ezt "jó demokrataként el kell fogadnunk" - mondta Wolfgang Schäuble, a német szövetségi parlament (Bundestag) elnöke egy vasárnapi német lapinterjúban
Hadházy bohócot csinált a köztévéből Az ellenzéki pártok közti feszültségekről kérdezték, ő meg elmondott mindent, és ő is kérdezett, amire nem nagyon kapott választ.

Top hírek:
Ellenzékváltást hirdetett meg sok tízezer ember előtt Márki-Zay Péter Noha sokan azt jósolták, az egy héttel ezelőtti, Kossuth téri tüntetésre összegyűlteknek csak töredéke megy el a most szombati folytatásra, végül mégis sok tízezer ember vonult a Parlament elől a Szabad sajtó útjára. Ott Márki-Zay Péter programbeszéddel felérő felszólalásában a Fidesz által üldözöttek melletti kiállásra hívta fel a tömeget, majd meghirdette a harcot az új ellenzékért.
Trükközéssel lesz a Párbeszédnek önálló frakciója egy szocialista átül Három párbeszédes képviselő jutott be a parlamentbe, az önálló frakcióhoz viszont öt ember kell, így trükközni kellett.
Szanyi nem akar primadonnát a párt élére, indulhat az elnökségért
48 kiló fű került elő az alvázból Őrizetbe vették és jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak egy 54 éves szerb férfi ellen.
Halálos kerékpáros baleset történt Magyargécen A középkorú férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe.
Az éjjel még nem ért véget - pár száz fős kemény mag az Oktogonnál tüntet A fele azt kiabálja, Orbán takarodj, a másik fele bulizik.