Pénzt vagy éveket! - II. évad 10. adás 1. rész

Ricsipí és Qka MC óriási Pénzt vagy éveket! rajongó, kiválóan tudták a szabályokat is és remekül is kezdték a játékot! Hogy kitart-e a kannibálok szerencséje és jókedve a végéig, kiderül a folytatásban!

2018. január 12. 21:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így vonzd be a pénzt az otthonodba: ezek a tárgyak gazdaggá tesznek A feng shui szerint ezek a trükkök garantáltan beválnak.
Az Együtt pénzt gyűjt
Az útépítők keresik a legtöbb pénzt az építőiparban - De mennyit kapnak a többiek? Az átlagkereset az építőiparban elmarad a nemzetgazdasági átlagtól, de az útépítők azért nem járnak rosszul. Az építőiparban a bruttó átlagkereset 227,5 ezer forint volt tavaly, ezen belül a...
Mészáros Lőrinc csak idén 140 milliárd forintnyi pénzt gombolt le Brüsszelről A nemzet gázszerelője óriásit vesztene Brüsszel megállításán.
2 milliárd forintot csalt ki az ebesi álbróker 556 rendbeli csalásért ítélték 12 év börtönre K. S.-t akinek még a temetésre szánt pénzt is odaadták.
Eljátszotta a bevételt a pizzafutár Elvitte a bevételt a munkahelyéről egy pizzafutár, mert úgy gondolta, hogy megsokszorozza a pénzt a kaszinóban. De nem volt szerencséje, a csaknem 200 ezer forintot ugyanis elbukta. A rendőrök elfogtá...

GTA 5 - minden rekordot túlszárnyaló bevételek Több pénzt hozott a GTA 5 eddigi élettartama során, mint korábban bármely másik könyv, film, játék, vagy egyéb kulturális termék. Nem csoda, hogy nem sietnek a folytatással.
A Halott Pénz énekese sem úszta meg a sorban állást
Benjámin a saját testvérének adta ki magát, hogy ellophasson 21 doboz cigit meg egy kis pénzt egy budai trafikból Másodszorra már nem jött be a trükk.
Georg Spöttle: a kivándorlás fő motivációja a pénz A jobb élet reményében, például sok szenegáli fiatal vállalja akár az életveszélyes utat is a Földközi-tengeren - mondta a biztonságpolitikai szakértő.
Az is innováció, ha nem találunk ki új dolgokat A Google minőségi médiát támogató alapítványa ötleteket vár, és egy csomó pénzt oszt szét.
Tavaly lehetett a legkönnyebben pénzt keresni, de ennek vége Minden idők legkönnyebb befektetési éve volt 2017, a részvénypiacok kockázattal súlyozott hozama a történelem során sosem volt ilyen jó - véli Jeffrey Gundlach befektetési guru. Ennek azonban...