Éheznek a számik rénszarvasai

2018. január 12. 23:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Magassági teknőhöz kapcsolódó hidegfront hozza vissza a havazást
A felső középosztály már nagyon jól járt az új lakásokkal Az új lakásokat a felső középosztály vásárolja, döntően saját célra, banki hitelből.
Dakar: Nyolc év után újra győzött Sainz Második győzelmét szerezte meg a legkeményebb terepralin Carlos Sainz: a Peugeot négyeséből egyedül az 55 éves spanyol teljesítette nagy hiba nélkül a távot. Két Toyota állt még a dobogóra, Peterhansel nem tudott felzárkózni.
Kitiltott, majd gyorsan visszatett egy appot alkalmazás-áruházába az Apple A mostanság oly sokat emlegetett netsemlegességgel kapcsolatos appot vett ki alkalmazás-áruházából az Apple, majd némi magyarázat után visszatette. A fejlesztő nem igazán érti a történteket.
A falu rossza Salgótarjánban Tóth Ede darabjának Örkény István által átdolgozott változatát állítják színpadra Susán Ferenc rendezésében. A téli előadásokra már minden jegy elkelt.  [...] Bővebben!
Az egyház szerint nem maszturbált a román paptanár a diáklányok előtt, csak az ágyékát vakarászta Nem fog többé tanítani, de a papi szolgálatot folytatja.

Top hírek:
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Új szinten a zsiványság a kézilabdában Még taktikai elem is lehet a lesből labdaszerzés a középkezdésnél. Djukics tökélyre fejlesztette.
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Kipukkadt a pénteki diáktüntetés Nem jött össze a hőn áhított áttörés a pénteki diáktüntetésen. Elmaradt a forradalom.
Kép, szöveg nélkül Kossuth tér, diáktüntetés.Fotó: Botos Tamás