Senki nem látogatja a 2 éves megégett Dezsőt

Megdöbbentô bejegyzést tettek közzé miskolciak egy kétéves kisfiúról, aki lassan egy hónapja nyomja az ágyat a gyermeksebészeten súlyos égési sérülések miatt. Míg az osztályon fekvő többi beteg gyermekhez rendszeresen érkeznek látogatók, a kis Dezsőt kórházba kerülése óta senki sem látogatta meg. Mellkastól bokáig szinte teljesen égési és plasztikai sebek fedik a testét.

2018. január 13. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felszámolják Matyi Dezső online kereskedő cégét A fizetésképtelenség nem jelenti azt, hogy a név eltűnik a piacról.
Straub Dezső: Megfiatalított a szerelem - interjú Hatvan fölött harmadszor is új életet kezdett. A Vidám Színpad művészeti vezetője szerelmes, majd húsz kilót fogyott és megfiatalodott. 

Friss hírek
Mindenki rosszul mosta a farmert eddig, így kellene valójában Meglepő, ami kiderült a farmer tisztításáról.
Nehéz elhinni, hogy napi 30 perc séta ezt képes tenni a testeddel Elképesztő.
Gáspár Laci: Nem plasztikáztattam, szenvedek - videó Nagyon dühös a zenész, most elmondja az igazat arról, mi lehet szokatlan az arcán.
Gyalog húzza mopedautóját Budapestre 5 napon keresztül, 15-20 kilométert megtéve gyalog húzza fel mopedautóját Budapestre egy férfi. Ezzel a kis akcióval azért harcol, hogy járművét elektromos autóként ismerjék el. Azt szeretné, hogy zöld rendszámot kapjon. Több, mint 110 kilométert gyalogol Szolnokról a fővárosba azért, hogy elérje célját.
800 méter hosszú a rekord kolbász 600 kiló húsból készült az ország leghosszabb közel 800 méter hosszú kolbásza Sajóvámoson.10 óra alatt készült el a rekordnagyságú hústömeg. A készítők összesen hét disznót dolgoztak fel, és minden egyes méterre szakavatott kezek ...
Hihetetlen magyar teniszsiker Óriási magyar siker a világ legrangosabb teniszversenyén. Az Australian Openen Fucsovics Márton a legjobb 16 közé jutott. Ezzel az eredménnyel az elmúlt harminc év egyik legnagyobb tenisz sikerét érte el a mindössze 25 éves sportoló. Fucsovics a nyolcaddöntőben az világ legsikeresebb teniszezőjével, Roger Federerrel játszik majd, aki maga is gratulált a magyar .

Lehúzta a vécén a nejét a budai tanár Míg mások szilveszter este Kellér Dezsőt és Németh Lehelt nézték a ritkaságszámba menő televízió-készülékek egyike köré gyűlve, a gimnáziumi igazgatóhelyettes apró darabokra vágta a feleségét.
Legyőzhetők a tévhitek Az álhírportálokról dőlnek az olvasókra a gyógyszerekkel, gyógynövényekkel, étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos tévhitek, az ellenük való küzdelem egyre fontosabb. Ebben nyújt hathatós segítséget dr. Cs...
Grépfrútmag-cseppel az erős immunrendszerért? A divatos grépfrútmag-csepp immunerősítő hatását egyetlen tudományos vizsgálat sem bizonyítja. Dr. Csupor Dezső gyógyszerész-fitoterápiás szakember szerint nincs is szükség az immunrendszer állandó st...

Top hírek:
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Drakers - A Ferrari pilótái - 7. rész A Rivera fivérek titka 
Elhunyt a legendás chef, aki megújította a francia konyhaművészetet Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett.  A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton. "Paul Bocuse meghalt, a gasztronómia gyászol.
Nézz be Versace irodájába: ilyen körülmények között dolgozik a tervező Egy ilyen helyen élmény a munka.
10 magyar vár, ami egykor gyönyörű lehetett: mára a romokat is alig lehet felismerni Akad, ahol már csak az alapok maradtak fenn a büszke várak helyén.