A TB12 módszer - megjelent Tom Brady első hivatalos kötete

Az élethosszig tartó csúcsteljesítmény titka az amerikai futball sztárjától.

2018. február 2. 19:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Igazi sztár rendezi a következő James Bond-filmet Az Oscar-díjas Danny Boyle kapta a feladatot, az ő elképzelései szerint készül a sorozat 25. része.
Molnár Ferenc nélkül nem lenne Liverpool-himnusz A pesti bukás után a Liliom világhódító útra indult, a You'll Never Walk Alone pedig a darab musical-feldolgozásához íródott.
Obi-Wanról és Boba Fettről is készül egy-egy új Star Wars-film Már az is megvan, hogy ki rendezi a Boba Fett-filmet.
Catherine Deneuve lesz a főszereplő a cannes-i fődíjas rendező új filmjében A francia sztárt kérte fel új filmjéhez Kore-eda Hirokazu Arany Pálma-díjas rendező.
Pergőtüzek krónikája hirtelen szerelem lett, én nem birkóztam vele, mint a többi magyar katona szépen bántam vele s így, azt hiszem, megszeretett 1983 januárjában több millió tévénéző látta, hallotta a II. magyar hadsereg tizedesének, Gellért Sándornak meglepően nosztalgikus ám közvetve a magyar sereg erőszakoskodását is beismerő vallomását.
Star Wars: Kiderült, melyik karakterről fog szólni a következő előzményfilm Az eredetfilmet a Logan - Farkas-t is jegyző James Mangold rendezi majd.

Top hírek:
Új rajzfilmsorozattal jön a Simpson család alkotója Augusztusban a Netflixen kezdik adni az új sorozatot, amelynek főhőse egy nagyivó hercegnő lesz.
Úristen, a Forbes magyar mellbimbót tett a címlapra! Persze nyugodjon meg mindenki, egy férfi mellbimbója látható csak, míg a két pucérnak látszó nő mellbimbóját trükkösen kitakarják. De azért van itt egy csavar.
Idris Elba eljátssza Quasimodót A brit színész alakítja a Notre Dame-i toronyőrt a Victor Hugo regényéből a Netflix számára készülő új filmben értesült a Variety.com.
Így néz majd Michelle Obama a magyar olvasókra Elkészült a volt amerikai first lady memoárjának a borítója. A könyv világszerte 24 nyelven jelenik meg, magyarul is.
A világ legnagyobb szórakoztatócége lett a Netflix Egy napja még csak megközelítette a Star Wars-filmeket, a Marvelt és a Pixart is birtokló Disney-t, mostanra le is hagyta a gigacéget.
Obi-Wanról és Boba Fettről is készül egy-egy új Star Wars-film Már az is megvan, hogy ki rendezi a Boba Fett-filmet.