Tovább tokol az MTV

Rúzsa Magdi ikonjaival bővül az MTV Toktervező játéka.

2018. február 4. 21:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Napokra elnémul Rúzsa Magdi Előadóművészként különösképp óvja aranyat érő torkát Rúzsa Magdi, aki néha napokig némaságra ítéli magát, hogy pihentesse a hangszálait. Az énekesnő D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műso...

Friss hírek
Hogyan lett a halálán lévő angol kormányosból az egyik leghíresebb japán szamuráj? William Adams egy holland kereskedelmi expedícióval indult világkörüli útra. Bár a vállalkozás teljes katasztrófába fulladt, a tengerészeti ismereteivel magát kitüntető angol kormányos új életet kezdhetett Japán szigetén. 
Restaurálták Rembrandt híres holland Mona Lisáját és párját Francia és holland restaurátorok 18 hónapi munkával állították helyre azt a két Rembrandt-festményt, amelyet a holland Rijksmuseum a párizsi Louvre-ral közösen vásárolt meg, az alkotásokat hétfőn mutatták be Amszterdamban.
Akár már hajózásra és nyelvhasználatra is képes lehetett a Homo erectus Jó hajós lehetett és a nyílt vízen való boldoguláshoz valamiféle nyelvet is használhatott a Homo erectus (felegyenesedett ember) - állítja egy amerikai szakértő. Mások ugyanakkor kétségbe vonják ezt az elképzelést.
Plusz Apáca Show és Úrhatnám polgár a Szegedi Szabadtérin Az öt, előre tervezett előadás mellett két másik alkalommal is látható lesz az Apáca Show, valamint a kis színpad nyári műsorát is meghirdették.  [...] Bővebben!
Megtalálhatták a valaha élt leggazdagabb kalóz, Fekete Sam maradványait DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni amerikai kutatók, hogy tényleg Fekete Sam, a hírhedt kalóz maradványait találták-e meg Cape Codnál egy háromszáz éve elsüllyedt, és néhány évtizede megtalált hajóroncsban. A yarmouthi Whydah Kalózmúzeum hétfőn állította ki a Whydah Gally kalózhajó roncsán talált csontokat.
Kínában országos moziforgalmazásba kerül a Testről és lélekről Enyedi Ildikó Oscar-jelölt filmje külföldön is kiemelkedően népszerű.

Külföldön került kórházba Rúzsa Magdi Rémálommá vált az énekesnő perui utazása.
Tovább tokol az MTV Rúzsa Magdi ikonjaival bővül az MTV Toktervező játéka.

Top hírek:
Újabb támogatót szerzett Enyedi Ildikó világsztárral forgatott filmje Bejelentették az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről rendezőjének Füst Milán-regény alapján készülő új filmjét, melynek főszereplője az Adéle élete című filmből ismert Léa Seydoux lesz.
Szadisták, szexfüggők, szektások... ...és még sok más izgalmas karakter jelenik meg február 25-én a Trafóban, ahol az Életem legrosszabb napja c. filmet láthatod. [...] Bővebben!
Danny Boyle esélyes a következő Bond-film rendezésére A brit filmrendező még nem kapott hivatalos felkérést, de sajtóinformációk szerint az MGM stúdió nagyon szeretné, ha Danny Boyle rendezné a következő, 25. James Bond-filmet.
Mai és régebbi egri csillagok találkoztak a Nemzetiben A teátrum nyílt próbáján Az Egri csillagokból 1968-ban készült film szereplői és a most készülő előadás résztvevői is jelen voltak. Dudás Ernő fotóriportja.  [...] Bővebben!
Még ma is életveszélyesen szennyezettek a verduni vérszivattyú egyes helyszínei 102 éve, 1916. február 21-én az 5. német hadsereg támadásával kezdődött meg a verduni csata, az első világháború nyugati frontjának egyik leghosszabb és legvéresebb ütközete. A védők önfeláldozása miatt a verduni ütközet a két világháború között a francia elszántság és hazaszeretet jelképe lett.
Plusz Apáca Show és Úrhatnám polgár a Szegedi Szabadtérin Az öt, előre tervezett előadás mellett két másik alkalommal is látható lesz az Apáca Show, valamint a kis színpad nyári műsorát is meghirdették.  [...] Bővebben!