Megható gesztus: egy súlyos beteg fiúnak külön levetítették a Valami Amerika 3-at

Herendi Gábor rendező és Pindroch Csaba színész személyesen, premier előtt mutatta be a filmet Csorba Dávidnak. A 25 éves Dávid gyógyíthatatlan genetikai betegségben szenved.

2018. február 9. 15:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már több mint negyedmillióan látták a Valami Amerika 3-at A harmadik hétvége után is első helyen Herendi Gábor vígjátéka.
Gálacsata: Valami Amerika 3 vs Glamour A két legutóbbi hazai gigaestély legszebb nőit szedtük össze egy heti trendbe. Zimány, Ónodi, Oroszlán, Sarka, Kollány, Dukai ki volt a legszebb?
Majdnem negyedmillióan látták már a Valami Amerika 3-at Két hete vetítik Herendi Gábor legújabb vígjátékát, azóta első a hazai mozik toplistáján.
Hatalmas siker: mindenki a Valami Amerika 3-at akarja megnézni Két hétvége alatt több mint 200 ezer néző látta Herendi Gábor vígjátékát.
Tolonganak a nézők a Valami Amerika 3 vetítésein Egy hét alatt több mint 140 ezren látták Herendi Gábor legújabb vígjátékát.
Vicces: Ganxsta Zolee-nak pszichológushoz kellett járnia a Valami Amerika 3 forgatása után? A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is...

A károgók halála: évtizedes rekordot döntött a Valami Amerika 3 Több mint 20 éve nem látott sikert ért el a Valami Amerika 3. Herendi Gábor új filmjét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta. Ezzel a Valami Amerika 3 a rendszerváltás óta a második legjobb ma...
Száguld a Valami Amerika 3 - már az első héten toplistás lett A második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el a Valami Amerika 3 - még az amerikai szuperhős Fekete párducra is rávert egy fejhosszal.
Kiderült, ki viszi a gyűrűket Liptai Claudiáék esküvőjén! A műsorvezető és vőlegénye, Pataki Ádám elárulták, hogy nyáron mondják ki a boldogító igent, és az is kiderült, hogy 1,5 éves kisfiuk, Marci viszi majd a gyűrűiket az oltár elé. Liptai Claudia a Valam...
Nyolc állítás a Valami Amerika 3-ról Tegyük tisztába a dolgokat.
Jótékonysági árverést szervez a Valami Amerika 3 stábja Aukcióra mennek Weiler Péter kortárs képzőművész werkrajzai az izomelhalásban szenvedő fiú javára.
A 25 éves Dávid csak az ujjait tudja mozgatni: összefogtak érte a sztárok Minden segítség jól jön, ezért aukcióra bocsátották a Valami Amerika 3 werkképeit.