Megható gesztus: egy súlyos beteg fiúnak külön levetítették a Valami Amerika 3-at

Herendi Gábor rendező és Pindroch Csaba színész személyesen, premier előtt mutatta be a filmet Csorba Dávidnak. A 25 éves Dávid gyógyíthatatlan genetikai betegségben szenved.

2018. február 9. 15:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar tagot választottak az Európai Zenei Tanács elnökségébe Zsoldos Dávid, a Magyar Állami Operaház tanácsadójának személyében 13 év után először választottak magyar tagot az Európai Zenei Tanács vezetésébe - közölte az MTI-vel pénteken a dalszínház.

Ez már biztató: Hosszú Katinka újra a régi! Verrasztó Dávid is remekelt.
Hosszú és Biczó is győzött a Mare Nostrumon Verrasztó Dávid pedig másodikként érkezett célba 200 méter vegyesen.
A fizikailag és mentálisan felkészült Klein Dávid újra megpróbál felérni egy nyolcezresre Az előző, sikertelen próbálkozás után Nepálban maradt, hogy megfelelő állapotba kerüljön az újabb csúcstámadásra.
Liptai Claudia esküvője: ötmilliós bírságot szabtak volna ki a ˝fecsegőknek˝ Hétvégén a legnagyobb titokban tartotta lagziját Liptai Claudia és Pataki Ádám. Annak ellenére, hogy nem sok részletet osztottak meg a nyilvánossággal, az esküvőt hatalmas érdeklődés övezte. Szabó Pat...
Ha a társadalom többsége ezt akarja, akkor nekem kell elmennem innen Dávid a dél-franciaországi Montpellierben tanul Európa legrégebbi orvosi egyetemén. A honvágy hazahúzza, de a jelenlegi körülmények között nem tudja Magyarországon elképzelni a jövőjét. Videó.

Dávid-csillagos Trump lángolt Iránban Jeruzsálem napján Izrael ellen tüntettek több közel-keleti fővárosban. Zászlóégetés is volt.
Magyar kosarast igazolhat a Los Angeles Lakers Először és utoljára Dávid Kornél játszhatott az NBA-ben.
Brutálisan nő a panellakások ára A 2013-as mélypont óta a fővárosban több mint duplájára emelkedtek a panellakások árai, de a vidéki városokban is 50-70 százalékos volt az árnövekedés. A panelingatlanok hasznosításáról Valkó Dávid, a...
Ahol a politika elkezdődik, ott a becsület véget ér Dávid Ferenc nem vállal politikai szerepet, mert azt vallja, amit a néhai Demján Sándor.
Klein Dávid után Suhajda Szilárd is újabb nagy kalandra vállalkozik Két nyolcezres csúcsot szeretne megmászni a Himalájában a közelgő nyári szezonban.
Bezár a bazár! - 37. adás 1. rész A Bezár a bazár! adásában elsőként Ádám és Dávid próbált szerencsét, akik az okos csomag megszerzését tűzték ki elsődleges céljuknak a játék során. Később Edus és Anriett érkezett, akik mindent belead...