Bulihangulattal zárult az MSZP kampánynyitója, az eddigi legnagyobb harcon túl vannak

A küldöttek nagyobb arányban támogatták a Párbeszéddel kötött választási szövetséget, mint magát az országos listát. A nem túl lendületesen induló rendezvény kisebb bulivá alakult a végén. Az MSZP és a Párbeszéd megnyitotta a kampányt, a szocialisták elnökének szavai alapján lesz még folytatása az együttműködésnek.

2018. február 10. 11:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ujhelyi: Nem tudjuk, milyen érdek vezette Molnár Gyulát A szocialisták EP-képviselője indul pártja választmányi elnöki székéért. Tóth Bertalannal és Komjáthi Imrével tenné rendbe az MSZP-t

Mellár Tamás megmenti a Párbeszéd-frakciót: beül A Századvég egykori alapítója függetlenként került be a Parlamentbe, de mióta fény derült az MSZP és a Liberálisok alkujára, új helyzet adódott.
Elképzelhető, hogy jelenlegi formájában megszűnik az MSZP A sokszorosan megbukott magyar baloldali politikai "brigád" úgy viselkedik, mintha megnyerték volna a választást - derül ki az ECHO TV Informátor című műsorából.
MSZP-válság: Szanyi szanálna, Újhelyi újjáépítene Szanyi Tibor után Újhelyi István is bejelentkezett az MSZP megmentésére. Az EU-képviselő választmányi elnökként építené újjá a szocialista pártot.
Ma is vagdalkozott és bolsevikozott egyet az MSZP Az MSZP szerint a miniszterjelöltek a honvédelem, a belügy és az igazságügy területén is úgy tesznek, mintha az elmúlt nyolc évben nem a Fidesz-kormányzott volna
Fidesz: az MSZP csak a belső hatalmi harcaival van elfoglalva A szocialisták a nagy többséggel újraválasztott kormányt és a még ki sem nevezett minisztereket támadják, miközben a magyarok az ellenzéket és nem a kormányt szavazták le.

Az SZDSZ-es szellemiség Az SZDSZ számára minden, ami jobboldali, ami konzervatív az ördögtől való volt, s arra jutottak, hogy a posztkommunista MSZP számukra egy sokkal inkább elfogadható politikai képződmény.
Mesterházy ismét elnök lenne Mesterházy Attila is indul az MSZP elnöki posztjáért. A politikus 2010 és '14 között vezette már a szocialistákat, a párt miniszterelnök-jelöltje is volt, ám vele is súlyos választási vereséget szenve...
Az MSZP eltiltaná a közbeszerzésektől a törvénytelenül építkező vállalkozásokat Horváth Csaba a margitszigeti teniszpálya építése miatti fakivágásokról azt mondta: amennyiben arról tudott Tarlós István, akkor az a baj, amennyiben nem, akkor az.
Keménymag: Az MSZP nem a három harmadot szolgálná, hanem egy egészet A szocialista gazdaságpolitika arról szól, hogy felvesznek külföldi hiteleket vagy eladnak mindent, mint amikor valakinek elfogy a pénze és eladja a bútorait, ruháit.
Hír: Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség kezdeményezi a végrehajtások felfüggesztését Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség az Adóskamara javaslatait tartalmazó törvényjavaslatot nyújt be, amelynek elfogadásával a végrehajtások felfüggesztésre kerülnének. Csak idén 30-40 ezer családot te...
Nem tudott kordont bontani a Jobbik Az ellenzék elsősorban a Parlamenten kívül aktivizálta magát. Az MSZP és a Párbeszéd politikusai a Köztársaság kövénél tették le esküjüket, a Jobbik pedig kordont akart bontani. Az akció elmaradt, mer...