Kidobták a tanárt, mert a Bibliából olvasott fel részleteket

Újabb abszurditás: a francia állam szerint megsértette a tanár a világias oktatást. Ezzel. Egy tudós szerint Franciaország a muszlimokra akar tekintettel lenni.

2018. február 13. 10:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Majka a bibliából olvas fel a fiának Esténként gyerekeknek írt bibliát olvas fel Majoros Péter a nagyobbik fiának, a hétéves Mariánnak. A rapper szerint hinni valamiben a legszebb dolog a világon.

Megszállás alatt áll Franciaország, a biológusok sokkot kaptak Úgy terjedt el az országban a pörölyfejű laposféreg, hogy senki sem vette észre.
Coman, Martial és Payet nélkül mennek ki a franciák a vb-re Ezt a 23 játékost küldi ki Franciaország Oroszországba.
Iráni atomprogram: Európa gyors megoldást akar Néhány héten belül részletes, gyakorlati megoldásokat keresnek arra, hogy megőrizhessék az Iránnal nukleáris programjának korlátozásáról kötött többhatalmi megállapodást - közölte Federica Mogherini, ...
Tovább mélyül az ellentét Washington és az európai államok között Németország és Nagy-Britannia független vizsgálatot követelt a hétfői gázai, palesztin tüntetőkkel szemben alkalmazott fegyveres erőszakkal kapcsolatban, Franciaország elítélte azt, míg az Egyesült Ál...
Lavrov: Nem szabad megengedni az atomalku aláásását Az orosz külügyminiszter Nagy-Britannia, Franciaország és Németország , valamint Kína, Irán és Oroszország fontosságát hangsúlyozta.

Aggódnak az európai vállalatok Franciaország jelezte, szerinte elfogadhatatlan, hogy az Egyesült Államok egyoldalúan kivonul az iráni atomprogramról szóló egyezményből.
Ellenfeleink: Madame Monsieur - Mercy (Franciaország)
Az EU gazdasági teljesítményének 8 ezrelékét adja Magyarország Németország, Nagy-Britannia és Franciaország adja együtt az egész EU GDP-jének felét.
A Franciaország ellen összeesküvő milliárdos Francia reakciók Soros Györggyel kapcsolatban.
Szembekerült egymással az USA és Európa Németország, Franciaország, Nagy-Britannia és Oroszország is kitart az iráni nukleáris program korlátozásáról kötött többhatalmi megállapodás mellett. Erről az említett országok vezető politikusai táj...
Macron: Párizs, Berlin és London kész a megállapodás kiszélesítésén dolgozni Franciaország, Németország és Nagy-Britannia is sajnálatosnak tartja az Egyesült Államok döntését, hogy felmondta az iráni atomegyezményt, de kész együttműködni egy átfogóbb megállapodás kidolgozásába...