Végre csillog a lakás: teszteltük a Rendi szolgáltatásait, ezeket tapasztaltuk

Ha szívesen bíznád másra a romeltakarítást, a lakásod rendbetételét, itt a megoldás!

2018. február 13. 16:05

A cikk folytatása...Friss hírek
A Bors utánajárt - Miért siralmas a magyar gyerekek foga? Nem állunk túl jól fogas kérdésekben: egy átlag magyar tízévesnek már három lyukas foga van. A gyerekek kezelése ingyenes, ám úgy tűnik, a szülők vajmi keveset törődnek csemetéjük fogaival.
Mokka ajánló - 2018.05.28. A következő adás tartalmából. 
Zamatos, sűrű paprikás krumpli sok lével: tűzhelyen, bográcsban is főzheted Ebben az ízletes, kolbászos paprikás krumpliban szinte megáll a kanál.
Adás előtt: Szécsi Zoltán azt hitte, őt stíröli leendő felesége, pedig csak vaksin hunyorgott Vanda elmesélte, milyen viccesen alakult a megismerkedésük férjével: véletlenül kontaktlencse nélkül ment el bulizni, alig látva hunyorgott a bárpultnál, Zoli pedig azt hitte, őt nézi. Ennek ellenére nem ment oda hozzá, egy barátját küldte felderíteni a terepet...
561 kilót bírt el a török spagetti Négy és fél napon át dolgoztak tésztahídjukon, minden reggel hattól egészen éjfélig a Kolozsvári Egyetem diákjai. Alaposan felkészültek az idei Reccs Tésztahídépítő-világbajnokságra, melynek ezúttal is az Óbudai Egyetem adott otthont. Így sikerült megnyernie a versenyt a másod- és harmadéves hallgatókból álló csapatnak: tésztahídjuk egészen 272,9 kilogrammot bírt el, mielőtt szétroppant.
Előtte-utána: lepukkant pajtát újított fel, luxusotthont varázsolt belőle Egy ilyen helyre bármikor beköltöznénk, ezeket a fotókat érdemes megnézni.

Jótékonysági koncertet rendeznek szeptemberben Közös jótékonysági koncertet rendez szeptember 13-án a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által alapított, árva gyermekeket gondozó dévai Szent Ferenc Alapítvány és a fogyatékos embereket támogató N...

Top hírek:
Ilyet még nem látott! Stohl úgy üvölt, mint egy szarvasbika Stohl András Kemény Dénesnek küldött videójában a szarvasbika hangját utánozza teljes átéléssel. Döntse el Ön, hogy mennyire hiteles az előadás.
Friss fotón Macaulay Culkin - A Reszkessetek, betörők! Kevinje így néz ki most Az egykori gyereksztár nem sokat változott.
Brutális: Legjobb barátja gyújtotta fel viccből a kamaszt A 18 éves Padraig Hagans egy életre homlokán viseli majd legjobb barátja kegyetlen viccének nyomait. Egész éjszaka együtt buliztak egy szórakozóhelyen, majd a fiú álmában öngyújtógázzal öntötte le fejét és fel is gyújtotta őt. A tinédzser azt mondta, hogy arra ébredt fel, mintha víz folyna szét az arcán.
Élete legnagyobb sikerét érte el Fucsovics Márton Fucsovics Márton a háromszoros Grand Slam-torna-győztes, a világranglistán jelenleg 25. helyezett svájci Stan Wawrinka ellen lépett pályára. A magyar sportoló két játszmában könnyedén, 6:4, 6:0-ra elverte az 501 ezer euró (159 millió Ft) összdíjazású genfi férfi salakpályás tenisztorna negyeddöntőjében Wawrinkát.
Hoppá! ˝Bepoloskázták˝ a Bezár a bazár! stúdióját? Adásból kimaradt extra tartalom: Majka különös indokkal magyarázta meg, mit keres egy poloska a Bezár a bazár! stúdiójában, később pedig megpróbálta halálra rémíszteni Tillát...
Richard Gere óriási bejelentést tett - Majd' 30 év után újra képernyőre kerül Újra láthatják nagy kedvencüket a Micsoda nő! főszereplőjének rajongói.