Új hadszíntér az Uber-háborúban: Prága is megbénult

Közlekedési káoszt és fennakadásokat okozott a tömegközlekedésben hétfőn este Prágában az Uber elleni taxis tiltakozás. A múlt péntek óta tartó, napi néhány órás forgalomlassító tiltakozó akcióban hétfőn több mint 1200 személyfuvarozó vett részt.

2018. február 13. 16:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Amikor az Arany Oldalak és az Uber találkozik: feltalálták az orvosi tudakozót Kevés az orvos, a meglévők közül sokan már bőven a nyugdíjkorhatár fölött vannak, a várólisták hosszúak, a hálapénzzel teli borítékok pedig egyre vastagabbak. Ez a lesújtó kép ugyanakkor csak az...
Uber - kevesebbet keresnek a női sofőrök Az alkalmazott fizetési algoritmus elvileg nemileg semleges, ennek ellenére mégis vannak eltérések a kapott összegekben.
Brutális veszteségek az Ubernél Hatalmas veszteségeket termel az Uber, a negyedik negyedévben több mint 1 milliárd dolláros vesztesége volt - írja a Reuters meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Tovább hasít az Uber: növekedett....
Prága elesett Közlekedési káoszt és komoly fennakadásokat okozott hétfőn kora este Prágában az Uber alternatív közösségi személyszállítási szolgáltató elleni taxis tiltakozás.
Megegyezett az Uber és a Waymo az ipari kémkedési ügyben Az Uber megígérte, hogy nem fogja felhasználni a Waymo technológiáját. Utóbbi részvényeket is kap.
Eladta a lízing­részlegét az Uber 30 ezer autót béreltek olyanoknak, akiknek nem volt járműve mégis Uber-sofőrök akartak lenni. Mindez nagyon veszteséges ötlet volt.

Olyan lesz, mint az Uber: májusban lepik el Budapest utcáit Mindent megtesznek azért, hogy őket ne tiltsák be....
Betiltják az Ubert? Inkább az Uber tiltaná be az önjáró autózást!
Masszívan veszteséges az Uber A közösségi utazásmegosztó tavaly négymilliárd utat teljesített. Kérdéses, hogy mit hoz számára a 2018-as esztendő.
Görgey Artúrra emlékeztek Prágában Görgey Artúr honvédtábornokra, hadügyminiszterre és kémikusra emlékeztek kedden este Prágában születésének 200. évfordulója alkalmából.
Szijjártó: Az ENSZ globális migrációs csomagjának terve kísértetiesen hasonlít a Soros-tervre Prágában beszélt arról a miniszter, hogy: A migráció veszélyes és megállítható.
Mindenkit vár Hitler főhadiszállása, a Farkasverem De akár Párizsban és Prágában is tizedelhetjük a nácikat.