Érvényben marad a letartóztatási parancs Assange ellen

A londoni bíróság elutasította a fellebbezést.

2018. február 13. 16:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nemet mondtak Assange-nak Elutasította kedden az illetékes londoni bíróság Julian Assange fellebbezését a brit letartóztatási parancs érvényben tartása ellen.
Hiába reménykedett a WikiLeaks-alapító Továbbra is érvényes a letartóztatási parancs Julian Assange, a bizalmas dokumentumokat szivárogtató WikiLeaks alapítója ellen. Assange azt remélte, hogy hamarosan távozhat Ecuador londoni nagykövetsé...
Továbbra is érvényes a brit letartóztatási parancs Assange ellen A svéd ügyészség már megszüntette a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója ellen nemi erőszak gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A nem kívánatos vendég: Ecuador szabadulna Assange-tól A WikiLeaks szivárogtatóportál alapítója már nem pozitív politikai szimbólum, s más gondok is vannak vele.
Akár már ma szabad ember lehet Julian Assange, a WikiLeaks alapítója Julian Assange, a WikiLeaks alapítója akár már a mai napon szabadon távozhat Ecuador londoni nagykövetségéről, ahova még 2012-ben menekült, ha a bíróság jóváhagyja kegyelmi kérvényét.
Aggódnak Assange állapota miatt Az orvosok szerint rossz hatást gyakorolt az aktivista állapotára a hat éve tartó bezártság.
Súlyosan leromlott Assange egészsége a követségi bujkálás alatt Testi és lelki állapota is veszélyes mértékben romlik, állítja két orvos. A brit kormány nem engedi kórházba.