Belebukott a holland külügyminiszter a Putyinnal kapcsolatos hazugságába

Halbe Zijlstra mégsem volt ott azon a találkozón, ahol Putyin állítólag a Nagy-Oroszország létrehozásáról beszélt.

2018. február 13. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Putyinon kívül a nemzetközi közösség nagyjai nem ismerik el a venezuelai választás eredményét Az USA, Kanada, Mexikó, Ausztrália, az EU szerint nem, Putyin szerint Maduro nyerte a választást.
Kitalálja, hogy melyik nagyhatalom vezetője a legnépszerűbb Magyarországon? Vlagyimir Putyin a legnépszerűbb politikus a nagyhatalmak vezetői közül Magyarországon derül ki a Globsec biztonságpolitikai intézet friss Globsec Trends 2018 című tanulmányából.
Putyin-Merkel egyetértés Szocsiban találkoztak, a német kancellárt egy csokor fehér rózsával fogadta az orosz elnök.
Putyin: Pár éven belül bevethetők lesznek az új orosz nukleáris fegyverek 2020-ban már hadrendbe állhat az Avantgard.
Váratlanul találkozott Bassár el-Aszad és Vlagyimir Putyin Putyin gratulált vendégének a terrorizmus elleni harcban elért eredményekhez.
Demokrata szenátor: Putyin rendelte el az orosz beavatkozást az elnökválasztásba Az amerikai szenátus hírszerzési bizottságának vezetői szerint nincs kétség a beavatkozást illetően.

Az EU-nak egyáltalán nem tetszik a híd, amit Putyin avatott fel A Krímre vezető híd az EU szerint tovább növeli a jogtalanul elcsatolt félsziget elszigeteltségét az anyaországtól, és a hajók közlekedését is korlátozza.
Putyin az orosz-örmény kapcsolatok fejlődésére számít Oroszország arra számít, hogy Moszkva és Jereván közötti kapcsolatok az új örmény kormány alatt is a korábbi lendülettel fognak fejlődni - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn Szo...
Nem vágyik újra az elnöki székbe Vlagyimir Putyin 2024-ben így már biztosan új elnöke lesz Oroszországnak.
Először éltünk át trollszexet, és élveztük Cannes-ból jelentjük, ahol Putyin és a trollok is megkapták a magukét.
Netanjahu: Oroszország aligha fogja korlátozni az izraeli légicsapásokat Szíriában Oroszország aligha fogja korlátozni Izrael légicsapásait Szíriában közölte Moszkvában Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, miután találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.
Putyin már új, orosz limuzinját használja 12,4 milliárd rubelbe, azaz 52 milliárd forintba került az orosz gyártású Aurus Szenat fejlesztése, amely tegnaptól Vlagyimir Putyin orosz elnök új limuzinjaként szolgál.