Közeleg az egészségügyi szakdolgozók béremelése

Az előrehozott 8 százalékos illetményemelés február 20-án érkezik.

2018. február 13. 18:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Kelemen Anna személyesen hálálja meg a segítséget az aláírásgyűjtésben Nem viccel, tényleg jelölteti magát képviselőnek.
Itt vannak az első eredményei a Facebook nagy változtatásának Nem árult zsákbamacskát Mark Zuckerberg a Facebook hírfolyamának megváltoztatásakor, nem tagadta, hogy sokan meg fogják érezni ezt, ki így, ki úgy.
Karácsonynak túl plebejusak az MSZP kampányfilmjei Amikben ő is szerepel.
Debreceni polgármester: a város gazdasága iránt jelentős a német érdeklődés Debrecen gazdasága iránt jelentős a német vállalatok érdeklődése jelezte a város polgármestere csütörtökön, a Continental új helyi beruházásáról rendezett sajtótájékoztatón.
Paksi bővítés: rábólintottak az Atomenergomasra Megfelelnek a magyar nukleáris követelményeknek a Roszatom gépgyártó divíziójához tartozó Atomenergomas Rt. vállalatai a Paks II-projekt fővállalkozója, az ASE Engineering Company auditja alapján.
Kortárs költők verseit lehet megzenésíteni A hét elején elindult a Kárpát-medence legnagyobb versmegzenésítési pályázata. A Magyar Írószövetség és a Magyar Napló Kiadó az immár nyolcadik alkalommal a magyar költészet napja alkalmából megrendezett Versmaraton kísérőrendezvényeként a kortárs magyar költészet népszerűsítése érdekében harmadik alkalommal hirdette meg a kortárs versek megzenésítésének legnagyobb, 550 ezer forint összdíjazású versenyét.

Top hírek:
Egy településen továbbra sincs áram a hó miatt Negyven család maradt áram nélkül.
Szétszedik a magyar műkorcsolyázót a Twitteren - Tóth Ivett sem számíthatott erre Tóth Ivett műkorcsolyázó a téli olimpia egyik sztárja lett - mindenki dicséri az interneten.
Tizenkilenc gyermek sérült meg egy dortmundi iskolabusz-balesetben A balesetet valószínűleg egy figyelmetlen autós okozta.
Kovács Kokó István harmadszorra is apa lett Kovács Kokó István újra apa lett.
Kim Dzsongun húga elpletykálta magát Dél-Koreában Az információkat senki nem erősítette meg, mégis komoly hírértékkel bír.
Hiába a jó szándék, ne mondd a gyereknek, mert étkezési zavarai lesznek: észrevétlen elhangzik Ártó mondatok, meggondolatlan megjegyzések, külsőségekre fektetett eltúlzott hangsúly: a felnőtt könnyen étkezési zavarba sodorhatja a gyereket.