Erzsébet királynő soha nem mondana le róluk - Mi az, amihez mindig ragaszkodik?

Erzsébet királynő kötelezettségeinek is úgy tesz eleget, hogy hűséges társaira mindig jusson ideje.

2018. február 13. 18:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Bélbaktériumok okozzák az elhízást? Magyar orvosok egy teljesen új programot fejlesztettek ki A DiaVitas Program szerint az elhízás, a cukorbetegség és az érrendszeri zavar is csak következmény, helyettük az okot kell megszüntetni.
A Bors utánajárt - Miért siralmas a magyar gyerekek foga? Nem állunk túl jól fogas kérdésekben: egy átlag magyar tízévesnek már három lyukas foga van. A gyerekek kezelése ingyenes, ám úgy tűnik, a szülők vajmi keveset törődnek csemetéjük fogaival.
Sarka Kata megmutatta Rogán Cecília dekoltázsát A két nő edzőtermi fotósorozatának újabb darabja most még magasabbra tette a lécet.
Mokka ajánló - 2018.05.28. A következő adás tartalmából. 
Zamatos, sűrű paprikás krumpli sok lével: tűzhelyen, bográcsban is főzheted Ebben az ízletes, kolbászos paprikás krumpliban szinte megáll a kanál.
Adás előtt: Szécsi Zoltán azt hitte, őt stíröli leendő felesége, pedig csak vaksin hunyorgott Vanda elmesélte, milyen viccesen alakult a megismerkedésük férjével: véletlenül kontaktlencse nélkül ment el bulizni, alig látva hunyorgott a bárpultnál, Zoli pedig azt hitte, őt nézi. Ennek ellenére nem ment oda hozzá, egy barátját küldte felderíteni a terepet...

Top hírek:
Ilyet még nem látott! Stohl úgy üvölt, mint egy szarvasbika Stohl András Kemény Dénesnek küldött videójában a szarvasbika hangját utánozza teljes átéléssel. Döntse el Ön, hogy mennyire hiteles az előadás.
Friss fotón Macaulay Culkin - A Reszkessetek, betörők! Kevinje így néz ki most Az egykori gyereksztár nem sokat változott.
Brutális: Legjobb barátja gyújtotta fel viccből a kamaszt A 18 éves Padraig Hagans egy életre homlokán viseli majd legjobb barátja kegyetlen viccének nyomait. Egész éjszaka együtt buliztak egy szórakozóhelyen, majd a fiú álmában öngyújtógázzal öntötte le fejét és fel is gyújtotta őt. A tinédzser azt mondta, hogy arra ébredt fel, mintha víz folyna szét az arcán.
Élete legnagyobb sikerét érte el Fucsovics Márton Fucsovics Márton a háromszoros Grand Slam-torna-győztes, a világranglistán jelenleg 25. helyezett svájci Stan Wawrinka ellen lépett pályára. A magyar sportoló két játszmában könnyedén, 6:4, 6:0-ra elverte az 501 ezer euró (159 millió Ft) összdíjazású genfi férfi salakpályás tenisztorna negyeddöntőjében Wawrinkát.
Hoppá! ˝Bepoloskázták˝ a Bezár a bazár! stúdióját? Adásból kimaradt extra tartalom: Majka különös indokkal magyarázta meg, mit keres egy poloska a Bezár a bazár! stúdiójában, később pedig megpróbálta halálra rémíszteni Tillát...
Richard Gere óriási bejelentést tett - Majd' 30 év után újra képernyőre kerül Újra láthatják nagy kedvencüket a Micsoda nő! főszereplőjének rajongói.