Kigyulladt egy notebook: a Fujitsu is visszahívást kezdeményezett

A rossz akkumulátorok miatt tűzveszélyesek lehetnek egyes Fujitsu notebookok. Elindították az érintett modellek visszahívását.

2018. február 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Fujitsu bemutatja a kvantumalapú számítástechnika legújabb vívmányait az idei Mobile World Congressen A Fujitsu az idei Mobile World Congressen azt mutatja be, hogyan halad a számítástechnika következő fejlődési szakaszának élvonalában. A látogatók megtudhatják, miként segít a kvantumszámítástechnikai...
Fujitsu blog: méltó utód egy ultrabooknak Megérkezett a két hónapja bemutatott Lifebook U937-et leváltó új szubnotebook, az U938.
Számos notebook akkucsomagját hívja vissza a Fujitsu Magukkal a gépekkel szerencsére nincs baj, de az akkumulátor túlmelegedhet, így nagyon ajánlott kérni az ingyenes cserét.
Elterjedhet a laptopokban is a vénaszkenner A Microsoft is reklámozza már a Fujitsu megoldását.
Fujitsu blog: maximális biztonság adatainknak Újabb, a Commvaulttal együttműködésben készülő adatbiztonsági megoldással készült el a Fujitsu.
Milliónyi utcagyerek a Fujitsu tenyérvéna-felismerő technológiája segítségével jut támogatáshoz Az itwillbe.org2 nemzetközi fejlesztési és emberi jogi szervezet a Fujitsu PalmSecure tenyérvéna-felismerő technológiájával javítja több millió indiai utcagyerek életminőségét és kilátásait.

Következő generációs tárolórendszerek a Fujitsutól A Fujitsu bemutatta ETERNUS AF S2 all-flash tárolótömbjei és ETERNUS DX S4 középkategóriás hibrid rendszerei következő generációját.
A Fujitsu felhőre jellemző skálázhatóságot és agilitást biztosít a helyben telepített mentési infrastruktúrához A Fujitsu a Commvault HyperScaleTM szoftverhez készült referenciaarchitektúrával lép piacra - az előtesztelt konfigurációkra épülő adatbiztonsági megoldás Fujitsu PRIMERGY szerverekkel dolgozik
Fujitsu blog: így marad biztonságos az autó Az okosodó gépjárművek nemcsak kényelmet hoznak, de akár távirányítású fegyverré is válhatnak egy hackertámadás során.
A Fujitsu a Vezetők szegmensébe került a Gartner Magic Quadrant felmérésében A Fujitsu ötödik alkalommal került a "Vezetők" szegmensébe a menedzselt munkahely-szolgáltatások európai piacáról készült Gartner Magic Quadrant felmérésben. A 2018. január 3-án kiadot...
Fujitsu blog: könnyebb felügyelet SAP megoldásokhoz A japán cég két új Primeflex rendszere a SAP HANA adatbázisrendszerek működtetését könnyíti meg.
A Fujitsu új STYLISTIC Q738 kettő az egyben táblagépe csúcsra járatja a mobil üzleti produktivitást A Fujitsu STYLISTIC Q738 a táblagépek mobilitását a noteszgépek produktivitásával ötvözi - a modell az üzleti felhasználóknak szánt "többmódú" ultramobil táblagépek új kínálatának első...