Kigyulladt egy notebook: a Fujitsu is visszahívást kezdeményezett

A rossz akkumulátorok miatt tűzveszélyesek lehetnek egyes Fujitsu notebookok. Elindították az érintett modellek visszahívását.

2018. február 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fujitsu blog: hetedik generáció az Eternus CS8000-ből A régóta piacon lévő, nagygépes adatmentést és archiválást kínáló platform nemcsak gyorsult, de a vállalati költségek további csökkentését is lehetővé teszi.
Itt a Fujitsu következő generációs ETERNUS CS8000 platformja A hetedik generációs adatbiztonsági platform magasabb szintű rugalmasságot és jóval rövidebb mentési időt kínál. A platform kapacitása 14 terabájtról akár 60 petabájt fölé, óránkénti áteresztőkapacitá...
Fujitsu blog: kihívások a notebooktervezésben A Fujitsu Lifebook sorozata kiváló üzleti noteszgépeket tartalmaz ezek tervezésekor számtalan elvárásnak kell megfelelni.

A Fujitsu pay-as-you-go szolgáltatása egyszerűsíti a robotizált folyamatautomatizációt A Fujitsu új, rugalmas "as-a-service" szemléletével az ügyfelek könnyen kiaknázhatják a robotizált folyamatautomatizáció előnyeit. Az egyszerű és átlátható, használatalapú (pay-as-you-...
Fujitsu blog: mi lesz veled, blade? Nem a Wesley Snipes alakította különleges képességű vámpír, hanem a klasszikus pengeszerverek jövője iránt aggódhatunk.
A Fujitsu diktálja a tempót a virtualizált scale-out SAP HANA rendszereknél A nagyméretű rendszereiket SAP HANA platformon futtató vállalatok hitelesített scale-out teljesítménnyel optimalizálhatják kritikus virtualizált infrastruktúrájukat az adatközpontban.
A Fujitsu mesterséges intelligenciával segíti a terhességi cukorbetegség kezelését A Fujitsu kezdeményezése mesterséges intelligenciával javítja a terhességi cukorbetegség észlelését és kezelését. A fontos életmódbeli tényezőket és vércukorszint-adatokat mobilalkalmazás segítségével...