Elonk Musk naperőművet csinálna az otthonainkból

Cserébe ingyen napelemet és olcsóbb áramot kapnánk.

2018. február 20. 16:13

A cikk folytatása...Friss hírek
GameStar tábor 2018 - az FSP garantálja az erőt a táborozóknak Régóta visszatérő szponzora a GameStar táboroknak az FSP, most is erős ajándékokkal jutalmazza meg a legjobban teljesítőket.
Ilyen élmény volt kint lenni az E3-on Az E3 itthonról sem épp unalmas, de Los Angelesből az igazi. Élménybeszámoló Kacitól.
Nyerj páros belépőt a Nem vagyok sorozatgyilkos filmváltozatára! Június 28-án mozikba kerül a Dan Wells bestsellere alapján készült Nem vagyok sorozatgyilkos című thriller, amely érdekes lehet a mű rajongóinak is, valamint azoknak is, akik nem még nem ismerik. Nézzétek meg velünk!
Játékvilágok - Dune Az Atreides-ház és a Harkonnenek háborúja már számos médiumban visszaköszönt, 1992 óta pedig mindannyian tudjuk, hogy videojátékos formában is nagyon élvezetes a fűszerért folytatott harc.
Több népszerű streamert is bannoltak a Twitchről Szerzői jogok megsértése miatt kaptak sokan átmeneti kitiltást.
Villámgyors űrharcok a Redout: Space Assaultban Ismerősen cseng a Redout név? Tavaly a 34BigThings csapata egy antigravitációs versenyjátékkal lepett meg minket, de a sorozat következő darabja már az űrbe megy, ahol gyors iramú csatákat vívhatunk hajóinkkal.

Top hírek:
Ajánlatok a hosszú nappalokra A nyári napforduló után ismét akciós notebookok, monitorok, grafikus kártyák és kiegészítők kerülnek terítékre.
Itt az Android Oreo ingyenes PC-változata Az Android-x86 8.1 RC1 révén a személyi számítógépünkre is feltehetjük a népszerű mobilos operációs rendszert.
Játékosainak felét már elvesztette a PC-s PUBG Ugye emlékeztek még, a PlayerUnknowns Battlegroundsszal januárban játszottak a legtöbben (3,2 millióan) a Steamen. Nos, mostanra ez a szám a felére, azaz 1,7 millióra csökkent. Kipukkadni látszik a PUBG-lufi?
Újabb képeken a World War 3 (PC) A játékról egyelőre annyit tudunk, hogy elsőként PC-re lesz elérhető valamikor idén.
Pókember új ruhát kap a Hazatérés folytatásában Egyelőre sajnos még nem mutatták meg nekünk az új gúnyát, de a friss infók alapján arra számíthatunk, hogy a barátságos és közkedvelt Pókember egy új gúnyában tér vissza 2019-ben.
Az Apple minden csatlakozót eltüntetne az iPhone-okról A jelentések szerint minden portot és gombot eltüntetnének a jövőbeli okostelefonokról, igazából már az iPhone X-nél ez volt az eredeti terv.