Elonk Musk naperőművet csinálna az otthonainkból

Cserébe ingyen napelemet és olcsóbb áramot kapnánk.

2018. február 20. 16:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Fortnite: Battle Royale - az egyik emote harci előnyt nyújthat A Fortnite játékbeli üzlete alapvetően semmilyen előnyt nem kínál, de mint kiderült, az egyik emote-ot "rosszra" lehet használni csatában is.
PUBG Mobile - napokon belül világszerte elérhetővé válhat A Tencent bejelentette, hogy a világ minden pontján elérhetővé teszi a PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos változatát.
A The Division egykori fejlesztői valami nagy dobással készülnek Létrejött a Sharkmob, aminek a fejlesztői korábban elég nagy címeken dolgoztak, és következő projektjük is izgalmasnak hangzik
Atari VCS - modern kontroller és klasszikus joystick is jár hozzá A korábban Ataribox néven ismert gépről most újdonságokat tudtunk meg, és bemutatkoztak a kontrollerek is.
Magyar játékeladási toplista - újra szól az M1 Garand A nagy tavaszi játékmegjelenésekre készülve inkább a tavalyi és még régebbi címek kerültek a hazai vásárlók kosarába.
Sea of Thieves - rendhagyó az első napi patch A Rare úgy gondolta, hogy egy különleges tárgy képében egy apró szóviccet csempész a játékba.

Top hírek:
Cambridge Analytica: miről szól a Facebook-botrány? Túl sok adat illetéktelen kézben - ez kellett a választási kampányok áttörő sikeréhez. Az adatlabor tagja robbantja az infóbankot és kitálalt a sajtónak. Az érintettek csak kapkodják a fejüket, a politika rettentően dühös.
A Samsungnak sem olcsó a Galaxy S9+ De még mindig nem kerül annyiba előállítani, mint egy darab iPhone X-et. Összeszámolták néhány csúcsmodell gyártói költségét.
Oppo R15: visszafogott notch, erős hardver A gyártó igyekezett az előlapi kávákat minimalizálni, a 6,28"-es óriásképernyő mögött a specifikációkat pedig a felső-középkategória szintjéhez viszonyítva maximalizálni. Elég jól sikerült.
Hamarosan érkezik a Raiders of the Broken Planet új kampánya Az Alien Myths és a Wardog Fury után most a Hades Betrayal a következő fejezet.
Amit a zéró bizalomról tudni kell Mary K. Pratt, a CSO magazin munkatársa biztonsági szakértőket kérdezett meg arról, miért lehet az adatlopások megakadályozásának legjobb módja a zéró bizalom elvének érvényesítése.
Leszámol az ősrégi appokal az Android A következő főverzió blokkolni kezdi a már régen a sorsukra hagyott szoftvereket.