Felismerhetetlen lett Daniel Craig - A legszörnyűbb férfisztár-plasztikák képeken

Nem csak ő hibázott, amikor kés alá feküdt.

2018. február 22. 6:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már biztos, ki rendezi az utolsó Daniel Craig-féle Bond-filmet Eddig is rebesgették, most pedig már biztos: a Gettómilliomos és Trainspotting rendezőjéé a mozi.

Friss hírek
Egyszerű zöldbableves, amit a gyerekek is szívesen megesznek Ha a zöldbablevesbe hús is kerül, olyan laktató lesz, hogy utána nem nagyon bírsz mást enni.
Clooney ismét büszke a hazájára George Clooney a szombati washingtoni diáktüntetés előtt a The Guardian amerikai különkiadását szerkesztő parklandi gimnázium diákjainak küldött nyílt levelében dicsérte a fiatalok fegyveres erőszak elleni tiltakozó mozgalmát. Mint írta: kiállásuk miatt megint büszkének érzi magát hazájára. A floridai Parkland gimnáziumban lezajlott februári lövöldözésnek 17 halálos áldozata volt.
Endrei Judit félt a technikától Endrei Judit a Magyar Televízió egyik legkedvesebb arca, az egykori bemondónő és szerkesztő-műsorvezető életéről azonban mostanában szinte semmit sem lehet tudni. Judit ma már a saját útját járja, Szentendre közösségi életét építi és könyveket ír. A wmn.hu Elviszlek magammal című műsorában mesélt D.
Rejtélyes piramisok, melyeket biztosan nem ember épített: a természet furcsa alkotásai A piramis alakú, különleges természeti képződmények sokak fantáziáját ejtik rabul.
Nincs jól II. Erzsébet férje, a 96 éves Fülöp herceg Egészségügyi okokra hivatkozva le kellett mondania egy fontos hivatalos ceremóniát.
Jövőre eltörölhetik az óraátállítást Spórolási céllal vezették be, ám leáldozóban van az óraátállítás intézménye. Az Európai Unió újratárgyalja, szükség van-e  még rá.

Oscar-díjas rendező készítheti a következő Bond-mozit Sztárrendező kaphatja Daniel Craig utolsó 007-es filmjét.
Daniel Craig botoxolt arcától kiborultak a rajongók! Műnek és öregnek tűnik tőle

Top hírek:
Áll az alku - 2018. 03.22. - 64. adás 1. rész Róbert, vagyis Gru szállt fel az alku vonatra 2-es táskájával. A vezető jegyvizsgálóként dolgozó Robi vegyes kezdés után várta, hogy tovább robogjanak a végállomásig.
Bizony, rovar van az élelmiszerekben: egyértelműen kiderül a címkéről A rovarszármazékok már most ott vannak a leghétköznapibb ételekben.
Hol élt Jézus? Mutatjuk, hogy festenek ma a Biblia legfontosabb helyszínei A húsvét jó alkalom, hogy felelevenítsd Jézus életének fontos eseményeit.
Betegségekre utalhatnak a köröm elváltozásai - Volt, amit régen a rossz házasság előjelének tartottak A babonák ma már szokatlan jelentéseket tulajdonítottak a köröm betegségeihez, elváltozásaihoz.
Hevesben a legszenvedélyesebbek a szeretők Míg a nők körében tízből nyolcan megcsalásnak tekintik, ha párjuk megcsókol mást, addig a férfiak harmada simán szemet huny a kapcsolatban egy félrecsúszott csók felett derült ki a 12 000 fő részvételével készült internetes Nagy Csóktesztből.
Eltelt 2300 év, de a frizura még mindig tart: az Ellingi asszony csodálatos hajfonata Egy farmer fedezte fel a lápi testet: az Ellingi asszony frizuráját különös módon megőrizte az idő.