A Jóbarátok Monicája arcából végre kiment a botox - Ilyen dögös volt az esti díjkiosztón Courteney Cox

Sztárok a 2018-as Brit Awards díjkiosztón.

2018. február 22. 13:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Intézetből szökött tiniket futtattak Miskolcon Szörnyű dolgokon ment keresztül három gyermekvédelmi intézetből megszökött tinédzser lány Miskolcon. A prostifuttatók karmaiba kerülő 14-17 éves gyerekeknek szállásért cserébe az utcán kellett árulniuk a testüket.
Ötletgazdag - 10. rész Az ÖtletGazdag 10. adásában Sági Szilárd utánajár, milyen egy zsebben hordozható EKG és egy szenzoros munkaruha. Megvizsgálásra kerülnek geometriai formák 3D-ben, sőt! Az is kiderül, hogyan lehet gyógyítani a virtuális térben.
Szibériában kilyukadt a föld: így néz ki a globális felmelegedés után a táj A szibériai kráterek brutális módon emlékeztetnek a kárra, amit a természetben okozunk.
Jason Statham párja csupán eljegyzési gyűrűjét viseli ezen a pikáns fotón Intim képet osztott meg terhességéről a modell.
Legalább 3000 ember halálát okozta, most YouTube-sztár Pablo Escobar egykori bérgyilkosa Popeye ma is jól megél bűnöző múltjából. Mikor nem videózik, turistákat vezet körbe bűntényei helyszínein. A sikere viszont nem mindenkinek tetszik.
Az ELSŐ szerelmes fotók Emma Watsonról és új pasijáról! A színésznő mindig odafigyelt arra, hogy a magánéletéről a lehető legkevesebbet ossza meg a sajtóval. De ha egy lány szerelmbe esik, azt nem tudja sokáig titkolni...

Freestyle rapben támadták be a brit miniszterelnököt A BRIT Awards gálán voltak érdekes jelenetek.

Top hírek:
Melltartóban bújt a pap mellé Ripli Zsuzsi A mi kis falunk szuperszexi Dórája modellként kezdte a karrierjét. Sok reklámfilmben szerepelt, megtetszett neki, amikor játszania kellett a kamera előtt. Ez ösztönzött, hogy megtanuljam a színészmesterséget meséli Zsuzsi, aki nem úszta meg, hogy piszkálják, amiért nem a Színművészetin végzett.
Most veszed elő idén először a biciklit? Ezeket mindenképpen ellenőrizd! Ha biztonságosan szeretnél közlekedni, a bicikli karbantartása elengedhetetlen.
Ötöslottó-sorsolás: ezúttal a Joker-számok hoztak valakinek 141 milliót Gratulálunk!
Kizárólag csúnyának tartott emberek lehetnek itt modellek: luxus és karrier vár rájuk Nem olyan a külsejük, mint a legtöbb modellnek, mégis elképesztően sikeresek.
Úgynevezett szívás: egy nőt 47 évre kizárt az iPhone-jából a kétéves fia A helyi Apple boltban azzal nyugtatták a nőt, hogy olyan is előfordul, hogy valaki még több időre kizárja magát a telefonjából.
Mutatjuk a világ legöregebb állatait: 507 és 392 éves állatok vezetik a listát Vízi és szárazföldi állatokból is kerülnek ki matuzsálemek: a legidősebb állatok listáját több mint ötszáz éves állat vezeti.