Brutálisan megölt két nőt: elfogták

Halálra verte a barátnőjét és annak testvérét egy férfi Kenézlőn.

2018. február 24. 10:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Brutális kettős gyilkosság Kenézlőn Az 50 éves férfi a vita hevében ölte meg élettársát ás annak testvérét.

Friss hírek
Csökkentheti az ellenzék támogatottságát az összefogás A választási kampány az utolsó szakaszába érkezett, a Fidesz „offenzívában van”, a kormánypártok megnyerték az utcai küzdelmet a kampányban, hiszen a március 15-i rendezvényeken, a Békemeneten több százezren voltak, míg az ellenzék pár ezer embert tudott mozgósítani
Hófúvás - Kiadták a harmadfokú riasztásokat Első-, másod- és harmadfokú riasztásokat is kiadtak a hófúvás miatt. Az ónos eső miatt is több járásban vannak másodfokú riasztások
Adassék e levél O. Viktorhoz
A Jobbikra szavaz április 8-án Csintalan Sándor A politikus megfordult az MSZP-ben és a Fideszben is.
NB I - A hajrában nyert a Videoton A Videoton - Juhász Roland fejesgóljával - legyőzte a vendég Balmazújvárost szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 23
Halálra gázoltak egy nőt Debrecenben Az 52 éves nő életét már nem tudták megmenteni.

Élettársát és nővérét is megölte egy férfi Kenézlőn Az eset két hete történt, csak pénteken értesítette egy hozzátartozó a rendőröket.

Top hírek:
Szita Károly válaszolt az ügynökmúltját bizonyító cikkre Rövid választ írt ki a Facebook-oldalára a kaposvári polgármester.
Ha az ellenzéki szivárványkoalíció győz, újraindul a migráció Az egykori jobbikos EP-képviselő erről a Figyelőnek beszélt.
Újabb részletek Kaposvár fideszes polgármesterének ügynökmúltjáról A Magyar Nemzet Szita Károly titkos jelentéseiből mutatott be néhányat.
Ellenzéki kettős mérce: eagy a csönd a 4-es metró korrupciója kapcsán Pedig a jelek szerint 60 milliárd forintot kell visszafizetni a gigaberuházás visszaélési miatt.
Összeütközött két autó Salgótarjánban Két autó ütközött össze a salgótarjáni Bajcsy-Zsilinszky úton. A balesetben öt ember megsérült.
A villamoson rúgott fejbe egy idős férfit A rendőröknek nem kellett megkeresniük a támadó férfit.