16 évet kapott a New York-i nő, aki megölt kisbabájával a táskában shoppingolt a Victoria's Secretben

A horrorisztikus eset idején az elkövető mindössze 17 éves volt.

2018. február 24. 22:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Állatkert van Victoria Beckham gardróbjában Hány állatnak kell még elpusztulnia ahhoz, hogy Victroria Beckham végre elégedett legyen?  kérdezik brit állatvédők, akik az énekesnőből lett divattervező elmúlt tíz évben viselt ruháit vették górcső ...

Soros György készül valamire, most bevásárolta magát a New York Times-ba Soros egyik befektetési ügynöksége, a Soros Fund Management LLC több mint 3 millió dollár értékben vásárolt New York Times részvényeket.
Jamie Amerikája - 1. rész New York
Underwood főállamügyész pert indított Donald Trump ellen New York állam főállamügyésze, Barbara Underwood csütörtökön bejelentette, hogy pert indított Donald Trump jótékonysági alapítványa ellen, mert az alapítvány szerinte többször is megsértette a jót...
Kidobtak két nőt egy Uberből, mert csókolóztak A New York-i sofőr szerint tiszteletlenül viselkedtek, a nők szerint diszkriminálták őket.
Talán mégsem deportálják a New York-i pizzafutárt Rendeltek pár pizzát a támaszpontra, és ha már ott volt, letartóztatták a vízumra váró futárt.

E3: 2018 - Márciusban jön a The Division 2 A folytatásban otthagyjuk New York-ot és Washington D.C-be megyünk rendet tenni.
Részvény-kibocsátásra készül a szaúdi olajipari óriás Tart a versenyfutás London és New York között a szaúdi olajipari óriásért.
20 dolog, amit nem tudsz a Szex és New York sorozatról Kulisszatitkok minden nő kedvencéről.
Pozitívan indította a napot a New York-i tőzsde Indexemelkedéssel indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapírpiacokon. A Nasdaq Composite új rekordot ért el.
Üzenetet hagyott hátra az öngyilkos világhírű divattervező A New York-i rendőrség megerősítette, hogy holtan találták az elegáns táskáival ismertté vált Kate Spade divattervezőt. A nő felkötötte magát Park Avenue-i lakásának hálószobájában.
Lebukott a brit királyi család szakértője Szakértőnek szakértő, csak éppen amerikai és New York közelében született.