Napi büntetés: film készül a Cheetosról

Vagyis pontosabban arról az emberről, aki megalkotta a Cheetost. Hagyunk időt, hogy leülepedjen.

2018. február 24. 22:08

A cikk folytatása...Friss hírek
A heti játékmegjelenések és filmpremierek A következő napokra már érezhetően kevesebb megjelenés jutott, mint az elmúlt hetekre, de annyi baj legyen: az ínyencek még így is találnak a fogukra való címet, és végre jut idő a lemaradások pótlására is!
Öt új Star Trek sorozat érkezhet, köztük Az új nemzedék folytatása Ha minden jól megy, Sir Patrick Stewart újra Captain Jean-Luc Picardként tűnhet fel.
Az Iron Maiden frontemberével készített videoklipet a World of Warplanes csapata Bruce Dickinson ráadásul egy izgalmas videosorozatot is elindított a World of Warplanes alkotóival együttműködve.
Hamarosan több mint 20 PS4-es játékhoz juthattok hozzá olcsóbban A PlayStation Hits címkével ellátott játékokat július 18-tól kedvezményes áron zsebelhetitek be.
PlayerUnknown's Battlegrounds - már csak pár napig kell kibírni, és itt az új pálya Végre kiderült, mikor kapjuk meg PC-n a PUBG harmadik térképét, vagyis a Sanhokot.
Ha szeretnénk, a Konami több remastert is készít A Zone of the Enders: The 2nd Runner remastere kapcsán merült fel, hogy a vállalat nyitott lenne arra, hogy más címeit is felújítsa. Ehhez egyetlen dolog kell.

Top hírek:
Jubileumi mikrotoronnyal jelentkezett az Onkyo Óriási meglepetés, de az X-NFR 7 FX a cég szerint csodálatos hangzásvilágot produkál.
A Power Logic elnöke szerint ősszel jönnek az új GPU-k Hsu Wen-feng a harmadik negyedév végén számít a VGA-gyártónak szánt ventilátorok nagyobb mennyiségű szállítására.
MotoGP 18 teszt Megújult a MotoGP. A gyorsaságimotoros-világbajnokság hivatalos játéka idén már az Unreal Engine 4 segítségével dübörög tovább, de javult benne a motorérzet, és felvonultat több olyan újdonságot is, amit régóta hiányoltunk.
Különlegesen kávamentesített az Oppo Find X A készülékház tetejéből kicsusszanó kamerák teszik igazán különlegessé a kínai gyártó rég várt csúcsmodelljét. Ugyanitt 35 perces töltés 0-ról 100%-ra!
Soha nem játszott még ilyen jót egymással az Intel és az AMD A sztori ott kezdődött, hogy az Intel bejelentett több megnyerhető Core i7-8086K-s processzort.
Világrengető iPhone-nal jön ki az Apple Nem a tudása, hanem az ára lesz lehengerlő. A gyártó reményei szerint viszik majd, mint a cukrot.