Napi büntetés: film készül a Cheetosról

Vagyis pontosabban arról az emberről, aki megalkotta a Cheetost. Hagyunk időt, hogy leülepedjen.

2018. február 24. 22:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Az MKB Bank a fintech versenyben is győzelemre áll A Hewlett Packard Enterprise-zal közös projektjével az MKB Bank megmutatja, miként lehet hatékonyan együttműködni a gyorsan lavírozó fintech startupokkal.
Nyitott világú Star Wars játékot készít az Electronic Arts Az Electronic Arts már toborozza a fejlesztőket ahhoz a Star Wars játékhoz, ami a Visceral félbemaradt alkotásának maradványaiból készül.
Moon Knight - a Daredevil showrunnere szívesen elkészítené ezt a sorozatot is Lehetséges, hogy hamarosan egy újabb népszerű Marvel szuperhős kaphat saját Netflix sorozatot?
Az EA saját mesterséges intelligenciája megtanult Battlefield 1-ezni Az emberek szintjét ugyan még mindig nem közelíti meg, de egész ügyesen játszott az MI a stúdió kutatása során.
Black Desert Online - a hajunkat is eldobtuk, úgy fest Xbox One X-en Közel negyedórán át fut az álomszép MMORPG a világ legerősebb konzolján.
Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition megjelenés - már tudjuk, mikor jön PC-re és PS4-re Nem kell sokat várnunk az FPS felturbózott változatára, ugyanis még tavasszal megkapjuk azt.

Top hírek:
Ingyenesen tölthető PC-re az F1 2015 A hétvégén veszi kezdetét az idei Forma 1-es szezon, ennek apropóján ingyenesen tölthető le az F1 2015 a Humble Store-ból. Nem árt sietni, az akció ugyanis holnap este véget ér!
Világsztárok és új sorozatok a Nat Geo műsorán egy hónapig ingyen Ingyenesen érhető el a Nat Geo műsora közel 750 ezer MinDig TV háztartásban. Az ingyenes időszakban - amely március 23. és április 22. között tart - a nézők számtalan érdekes és izgalmas sorozattal, dokumentumfilmmel találkozhatnak, legyen szó természetről, állatvilágról, művészetről vagy akár űrkutatásról, olvashatjuk az Antenna Hungária közleményében.
Megnyílt a Fujitsu blockchain-innovációs központja A Fujitsu nemzetközi blockchain-innovációs központot nyit Brüsszelben.
Tomb Raider filmkritika Az új Tomb Raider-film ugyan több sebből vérzik, mint Lara a film végére, a norvég Roar Uthaug rendezőnek legalább azt sikerült összehoznia, hogy egy fogyasztható akció-kalandfilmet kapjunk a pénzünkért.
Finomhangolt kiadást kap a Space Hulk: Deathwing Májusban újdonságokkal és finomításokkal telepakolt Enhanced-kiadást kap az egyébként eléggé középszerűre sikerült Space Hulk: Deathwing. A Focus Home Interactive a bejelentés mellé egy videót is kiadott, amit a hajtás után találtok.
Lámpába költözik az LG tévék panelrezegtetős hangrendszere A televíziókban idén debütáló Crystal Sound technológia felbukkan más otthoni eszközökben is.