Westerosban éhínség dúl félreszinkront kapott a Trónok harca

2018. március 7. 10:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így nézne ki a Trónok harca, ha a Disney-nél készülne
A szereplőket is sokkolta a Trónok harca forgatókönyve Hogyan reagáltak a szereplők, amikor elolvasták a forgatókönyvet? Az HBO drámasorozatokért felelős alelnöke elárulta.
A Trónok harca miatt Kit Haringtonnak nem volt otthon maradása Menyasszonyánál, Rose Leslienél nincs nagyobb rajongó, aki nagyon komolyan veszi a "semmi spoiler" szabályt.
Az HBO mindent belead a Trónok Harca spin-off sorozatokba Korábban már volt róla szó, hogy a csatorna tervezgeti a sorozat folytatását, most pedig kiderült, hogy elég komolyan veszik ezt az egészet.
A Trónok harca stábja sírt a befejezéstől Megkönnyezték a saját halálukat.

Maisie Williams majdnem kihagyta a Trónok harca szereplőválogatását Ha nem gondolja meg magát, akkor most egészen más alakítaná a rettenthetetlen Arya Starkot.
Magyarul is vicces a direkt félreszinkronizált Trónok harca
Így buliznak együtt a Trónok harca sztárjai Tedd a szívedre a kezedet: neked is minden hétfőn hiányérzeted van, mert nem nézhetsz meg egy új GoT részt! A színészek sem bírják már Westeros nélkül, ezért civilben is találkoztak.
A Trónok harca sztárjával készül a Holló-remake, kitűzték a bemutatót Megvan, hogy mikor fog a mozikba kerülni a Jason Momoa főszereplésével forgó feldolgozás.
Ezzel a trükkel kerüli el a spoilereket a Trónok harca sztárja Sosem egyszerű kivárni az új részek megjelenését, anélkül, hogy ki ne derülne pár fontos infó, főleg akkor, ha az egyik főszereplő jegyese vagy. Havas Jon menyasszonya elárulta, hogy oldja meg a dolgo...
Győrben és Debrecenben is fotózkodhatsz majd az eredeti Vastrónnal! Budapest után most először más városokba is ellátogat a Trónok harca ikonikus eleme.