Nagy stadion, kis pénz, nincs foci összevissza nyilatkoznak Szigetszentmiklóson.

A stadionépítés miatt nincs pénz játékosra, de még az sem világos, ki nyilatkozhat a stadionépítési haváriáról.

2018. március 10. 12:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Felújítják a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő utat, torlódás várható Az arrafelé közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak.

Friss hírek
Megfeleltek a bankok a Fed stressztesztjén Mind a 35 vizsgált bank megfelelt a Fed banki stressztesztjén, azonban a Goldman és a Morgan Stanley sem lehet felhőtlenül boldog.
Mától bünteti keményen Európa az amerikai motorokat és whiskey-ket Meg még egy sor, az USA-ból származó árut. Hatályba léptek az amerikai termékekre kivetett védővámok.
Új front nyílik Trump háborújában Amerika újabb szövetségest talált Már az amerikai liberális média szerint is hatalmas hiba volt, hogy Kínát felvették a Kereskedelmi Világszervezetbe. London csatlakozott az amerikai és ausztrál kurzushoz, amely megakadályozza nemzetbiztonságilag érzékeny cégek eladását Pekingnek.
Jól gondold meg, honnan rendelsz mobiltelefont: bajod lehet belőle Sokan bizony megütik a bokájukat....
Felfüggesztették a Richter nagykereskedelmi tevékenységét Romániában A román felügyelet (HAMMD) tegnapi hatállyal felfüggesztette a Richter nagykereskedlemi tevékenységét (Pharmafarm) Romániában a jó értékesítési gyakorlat (GDP= Good Distribution Practice) megsértése miatt.
100 évente kiszárad, most mégis érdemes ennél a magyar tónál nyaralót vennie A Balaton után mindig is a Velencei-tó számított az egyik legkedveltebb magyar üdülési célpontnak, mely elsősorban Budapesthez való közelségének köszönhető, így akár lakhatási szándékkal is megfontolandó az ingatlanvásárlás.

Hat kilométeres a torlódás az M0-áson Nyolc autó ütközött össze az M0-áson Szigetszentmiklós térségében.
3 Aldi parkolójában is lehet már tankolni Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Sopronban benzinkutat nyit a diszkontlánc.

Top hírek:
Megvan, hogy a következő félévben mennyire adósodnak el a diákok A Diákhitel Központ közzétette a diákhitel kamatát.
Több mint 4 millióan haltak meg a légszennyezettség miatt 2016-ban 2016-ban a világ városi lakosságának 91 százaléka szívott olyan levegőt, amely nem felelt meg az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szállópor-határértékére vonatkozó levegőminőségi irányelveinek.
Mi lesz most: hiánycikk lehet a sör a vb idején Angliában Ammóniahiány van, ez okozza a szén-dioxid-hiányt egyébként Európa több országában.
Még mindig érdemes lehet beszállni a lakáspiacra Az utóbbi évek jelentős áremelkedése ellenére sem érte még el tetőpontját a hazai ingatlanpiac: a következő években - ha lassabban is - de tovább drágulhatnak az eladó lakások, állítják a Raiffeisen Bank elemzői.
Opec-találkozó: A józan ész győzelme várható Az Opec-miniszterek mostani bécsi találkozójáról sokan úgy beszélnek, mint amely a legkeményebb vitákat hozhatja a 2011-es találkozó óta. Akkor Szaúd-Arábia próbálta elérni az Opec termelésének növelését, hogy megállítsa a meredeken növekvő árakat, de indítványát Venezuela és Irán megvétózta. Szaúd-Arábia végül figyelmen kívül hagyta az ellenszavazatokat, és napi 1,6 millió hordóval növelte a termelést.
Kihelyezik-e a boltok a Vásárlók Könyvét, úgy ahogy kell? A FEOSZ annak járt utána, hogy eleget tesznek-e a boltok a Vásárlók Könyve kihelyezésére vonatkozó követelményeknek.