Nagy stadion, kis pénz, nincs foci összevissza nyilatkoznak Szigetszentmiklóson.

A stadionépítés miatt nincs pénz játékosra, de még az sem világos, ki nyilatkozhat a stadionépítési haváriáról.

2018. március 10. 12:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Stadionra van pénz, focistára nincs túl nagy fába vágta a fejszéjét Szigetszentmiklós? A 22-es csapdájában látszik vergődni Szigetszentmiklós, ahol a felcsútihoz hasonló méretű stadion épül, a csapatot viszont az építkezés költségei miatt a megye1-től is visszaléptették.
Őrizetben a szigetszentmiklósi gyilkos F. Zs. Lóránd budapesti férfi egy Szigetszentmiklóson lévő szálláshelyen halálra vert egy takarítónőt.

Friss hírek
Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.
Átformálná Európa jövőjét Merkel és Macron - mégsem lesz közös pénzügyminiszter? Közös reformokat készül bemutatni a francia és a német vezetés, a közös pénzügyminiszter gondolata azonban úgy tűnik, lekerül az asztalról.
Nőtt a sertéshúsfogyasztás Mintegy 2,2 kilogrammal nőtt a sertéshúsfogyasztás éves szinten Magyarországon egy emberre vetítve a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint annak köszönhetően, hogy 2016 elején a sertéshús, majd ez év január 1-től a sertésbelsőségek, illetve az élelmezési célra szolgáló melléktermékek áfája is csökkent 27-ről 5 százalékra - közölte a földművelésügyi miniszter szombaton, a XII.
Tízből 3 magyar érintett: százezrekbe is kerülhet a gyógyulás Sokan nem tudják, de a zöldésgek, gyümölcsök is terjesztik a bajt....
Csúcson az autógumi-eladás: 76 ezer forint az átlag Közel 5 százalékkal nőtt tavaly a személyautókra és kisteherautókra vásárolt új gumik száma 2016-hoz képest az Automax Kft. legfrissebb elemzése szerint.
Egyre többet eszünk ebből a húsból - tényleg hatott az áfacsökkentés? Az elmúlt években megduplázódott az ágazat támogatása, a fogyasztás növekedését pedig a lakosság növekvő jövedelme táplálja.

Elképesztő részletek a szigetszentmiklósi gyilkosságról Egy 31 éves férfit vettek őrizetbe a Pest megyei rendőrök, aki a gyanú szerint csütörtök este Szigetszentmiklóson bántalmazott egy nőt, aki ennek következtében életét vesztette.
Fordult a kocka - Érd és Szigetszentmiklós körözi le Budapestet A jelentősen megemelkedett budapesti lakásárak miatt sokan már nem engedhetik meg maguknak, hogy a fővárosban vásároljanak otthont, így helyette az agglomerációs települések felé fordulnak. Ez...

Top hírek:
Kinevezték az ukrán jegybank új elnökét Jakov Szmolijt nevezte ki csütörtökön a kijevi parlament az ukrán jegybank új elnökévé, támogatva Petro Porosenko államfő előterjesztését.
A szlovén kormányfő lemondása nem okoz jelentős változást Miro Cerar szlovén kormányfő előző napi lemondása nem okoz jelentős változást az országban - vélekedtek egyöntetűen a szlovén lapoik csütörtöki kommentárjaikban.
Figyelmeztet az FBI: amerikai atomerőművek is hackerek célpontjai lehetnek Legalább két éve folyamatosan orosz hackerek próbálnak támadásokat intézni amerikai érdekeltségek és az infrastruktúra ellen - olvasható az FBI csütörtökön publikált jelentésében. A szervezet arra...
"Nem a demokráciába tartunk" Kínában ismét az uralkodó párt forradalmi jellegét hangsúlyozzák, és a magáncégeknél is pártszervezeteket kell alapítani sorolja a friss fejleményeket Hszü Cseng-kang közgazdász, aki szerint visszaállhat az egyszemélyi vezetés.
Ki beszél már itt összeomlásról? Talicskázzák a pénzt a részvényekbe Korábban sosem látott összegű friss tőke áramlott egyetlen hét alatt a részvényalapokba, vagyis a jelek szerint a befektetők mostanra teljesen elfelejtették a februári korrekciót. A Bank of...
A szamárzselé miatt vágják le az állatokat Ipari módon szolgálják ki a növekvő kínai igényeket, miközben az állatvédők őrjöngenek.