Az esztergomi plébános szerint a 70-es éveket idézi a köztévé riogatása

Kétes nosztalgiát ébresztett az M1 Hiradó szombati produkciója az Esztergomi Belvárosi Szent Péter és Pál templom plébánosában szúrta ki a 24.hu.

2018. március 11. 18:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Kárpátalján a magyar iskolaépítés a legjobb válasz A magyar iskolaépítés a legjobb válasz Kárpátalján a kisebbségek anyanyelvi oktatási jogait szűkítő ukrán tanügyi törvényre – jelentette ki Grezsa István kormánybiztos pénteken Munkácson, amikor ünnepélyesen átadta a Szent István Római Katolikus Líceum magyar állami támogatással létesült ú...
Áldott jó ember
Felborult egy autó Vasadnál Egy ember megsérült a balesetben.
Hol van a német társadalom akarata? Bayer Zsolt felidézte a német, az osztrák és az olasz választás eredményeit
Hetente találkoznak Soros emberei az EB képviselőivel A Borsonline szerint Frans Timmermans 20 éve kapcsolatban van Soros Györggyel
Kövér: van mit veszíteni Van mit veszíteni az április 8-ai választáson, az ellenzék nem tenne mást, ha hatalomra kerülne, mint 2002 után - mondta Kövér László.

Ismét elrendelték Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását Az M1 Híradó információi szerint hétfőn délután három óra után a Szegedi Járásbíróság ismét elrendelte Czeglédyi Csaba előzetes letartóztatását.

Top hírek:
Orbán felpróbálta a ketrecet Brüsszelben Érdekes rácsok közül üzent haza.
Retteg, hogy az ön szavazatán múlik Orbán hatalma? Ettől még jobban zavarban lesz Taktikai szavazásra buzdítják a választókat az ellenzéki pártok, ám sokszor nehéz eldönteni, helyben ki a legesélyesebb jelölt, akivel megszorongatható vagy legyőzhető a Fidesz. Több kalkulátoroldal is a szavazók segítségére siet, ám van azért ellentmondás a javaslataik között.
Orbán Viktor börtönbe zár, ha ő győz - Interjú Szél Bernadett-tel, az LMP miniszterelnök-jelöltjével Új választási rendszert alkotna, majd előrehozott választásokat tartana Szél Bernadett, ha az ellenzék győz áprilisban. Plusz elszámoltatás következne. Orbán szerinte a győzelme esetén mindenkin bosszút állna, rá például ráfoghatják, hogy amerikai kém. A Fidesz propagandája működik, pedig sosem találkozott Soros Györggyel vagy Simicskával.
Már a svéd rendőrség is vizsgálódik Semjén vadászata miatt Eljutott hozzájuk annak a férfinak a feljelentése, aki állítja: az ő rénszarvasát lőtte ki a miniszterelnök-helyettes, pedig nem kapott rá engedélyt.
Boldog István elment a szerb határra félni Migránsokat talált, mégpedig életerőseket.
Orbán freudi elszólása: megpróbálta védeni Putyint, de meghunyászkodott Felelőssé tehető-e Oroszország Szergej Szkripal és lánya megmérgezése miatt? Az Európai Unió állam- és kormányfői szerint nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva keze van a gyilkossági kísérletben. A Spiegel szerint EU-diplomaták az esti csúcstalálkozó után elmondták, hogy a magyar fél a döntés ellen érvelt, mégis elfogadta a közös állásfoglalást.