Több kilométeres a dugó az M1-esen

Terelik a forgalmat útfelújítás miatt. Komáromban vonat és darus kocsi ütközött össze.

2018. március 12. 8:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyosabb bünetést kaptak a mankós fiú kirablói Még 2016 májusában rabolt ki két 16 éves fiú egy akkor mankóval közlekedő tizenéves Szegeden. Első fokon megrovást kaptak, ezen változtatott a Szegedi Törvényszék.
Ideiglenesen visszavonul a Cleveland Cavaliers edzője Az előző NBA-szezon nagydöntősét irányító Tyronn Lue egészségügyi problémák miatt hagyja ott a kispadot.
A jobbikos Szávay teljesen alkalmatlan bárkinek a képviseletére Így reagált a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezetének elnöke, Böröcz László miután kiderült, a Jobbik országgyűlési képviselője, Szávay István politikai motivációból egy tündérmeséhez hasonló történetet talált ki, melyben megpróbált bemocskolni egy ártatlan, egyetemista lányt.
Halálos gázolás után az Uber felfüggesztette önvezető autóinak tesztjeit Az Uber minden önvezető autójának tesztjét felfüggesztette, mivel a cég robotautója halálra gázolt egy gyalogost Tempében, Phoenix külvárosában. Az Uber szerint ez az első fatális gyalogosbaleset, amelyet önvezető autó okozott.
Felháborodott fizetésén Navratilova Martina Navratilova a wimbledoni teniszbajnokság egyik szakértőjeként méltánytalannak tartja, hogy kollégái közül John McEnroe tízszer több pénzt kap, mint ő.
Vágó Gábor elnézést kért Gyurcsány Ferenctől

Top hírek:
Kósa Lajos megdöntötte a Néma Menekülés a Kínos Kérdések Elől világcsúcsát - Választási kampány március 19-én Már kora reggel beindult a kampány. A független kisgazdák a Jobbikot támogatják, Veszprém kettőben Kontrát Károly győzne.
Itt a folytatás: a kis Szijjártó így élvezte a Soros-ösztöndíját Fél év alatt nem volt honvágya, Washington épületei és az amerikai sportélet lenyűgözte, négy amerikai egyetemre is beadta a felvételijét így lelkendezett Szijjártó Péter gimnazistaként arról az időszakról, amit a Soros Alapítványnak köszönhetően diákként az Egyesült Államokban tölthetett. Megszereztük annak az 1995-ös cikknek a folytatását, amiben jelenlegi külügyminiszterünk még egészen más véleménnyel volt a Soros-szervezetekről.
Megállapodás született a Brexit utáni átmeneti időszakról Sajtóértekezletén Barnier elmondta, hogy az utóbbi napokban rendkívül intenzív tárgyalásokat folytattak.
Megállapodás nélkül álltak fel a baloldali pártok Nem született megállapodás a baloldali pártok egyeztetésén.
Orosz választások köszönet Londonnak Nagy-Britannia segített Putyinnak állítja Vlagyimir Putyin orosz elnök kampánystábjának szóvivője. A hivatalban lévő államfő minden korábbinál jobb eredménnyel nyert jogot arra, hogy újabb hat évre hivatalában maradjon.
Azt mondták, ő lesz a következő Steve Jobs most bebizonyosodott, hogy átverte az egész világot Elizabeth Holmes találmánya megreformálta volna az orvosi diagnosztikát, a startup cége viszont csupán egy átverés volt.