Borbély Alexandra is Jászai Mari-díjat kapott - Íme, a kitüntetettek listája

Átadták a Jászai Mari- és a Kiváló Művész-díjakat.

2018. március 13. 12:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Átadták a Balázs Béla- és a Jászai Mari-díjakat is Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár és Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár társaságában nemzeti ünnepünk, március 15....
Borbély Alexandra: Kislányosan csalódtam ebben a zárt világban A színésznő az Oscar-gála után arról is mesélt az Indexnek, miért érez mégis csalódottságot, ha az nem zavarja, hogy nem a Testről és lélekről nyerte a díjat. [...] Bővebben!
Kétmillió forintot ér Borbély Alexandra ruhakölteménye Csillogás, luxus, gyönyör. Hiszen erről szól a vörös szőnyeg.
Végső útjára kísérték Tahi Tóth Lászlót A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész felesége nem tudta elmondani a búcsúbeszédét.
Borbély Alexandrát így csókolta Nagy Ervin az Oscar-gálán - Fotókon a szerelmespár Nagy a szerelem Nagy Ervin és Borbély Alexandra között.
Ilyen gyönyörű volt Borbély Alexandra az Oscar vörös szőnyegén A Testről és lélekről alkotói az év filmes eseményén

Borbély Alexandra egyelőre felismerhetetlen arccal készül az Oscarra Az Instagramon kaptunk egy kis betekintést a kulisszák mögé.
Kiderült, ki tervezte Borbély Alexandra álomszép ruháját Napok óta találgatják, ki tervezte Borbély Alexandra álomszép piros ruháját, amelyben végigvonul a vörös szőnyegen az Oscar-díj-átadón. A ruhát Monique Lhuillier francia tervező készítette ár...
Borbély Alexandra gyönyörű dívaként vette át díját az esti Glamour-gálán A tizedik GLAMOUR Women of The Year díjátadó jelöltjei és nyertesei.
Elképesztően dögös piros ruhában megy az Oscar-díjátadóra Borbély Alexandra A Testről és lélekről színésznője megmutatta, milyen estélyit választott az alkalomra. Szerintünk nagyon jól döntött.
Ebben a ruhában lép a vörösszőnyegre Borbély Alexandra az Oscar-gálán Káprázatos lesz benne Európa legjobb színésznője, Borbély Alexandra egy tűzpiros ruhában tündököl az Oscaron.
A legjobb monodrámák és stúdió előadások fesztiválja Tatabányán A tatabányai Jászai Mari Színház idén negyedik alkalommal rendezi meg MOnodráma és STúdiószínházi FESZTiválját, a MOST FESZT-et. [...] Bővebben!