Fehérek közt nem európai

Művészeti díj a kormánytól a parlamenti alelnöknek.

2018. március 13. 15:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Budapestnél is drágább a balatoni ingatlanpiac Egekbe szöktek az ingatlanárak a magyar tengernél, luxuscikké vált a balatoni nyaraló.
F1: ezért kapott csak ilyen "kis" büntetést Vettel A német előrébb végzett Bottasnál, így forrtak az indulatok.
Világbajnok csapatok a mezőny végén Elképesztően sokat változott a Formula-1 arculata. A korábban hosszú ideig domináló McLaren és Williams istálló nem először küzdött egymás ellen a sereghajtó pozíciókban.
Ritkán nyíló vitrinek, megelevenedő hangszerek Négyszáznál is több helyszínen majdnem 2200 eseménnyel, számos egyedi, erre az alkalomra összeállított programmal várták a múzeumok országszerte a kultúra rajongóit a 16. Múzeumok éjszakáján.
Bevállalta: így néz ki smink nélkül az ötvenéves Kylie - fotók Kylie Minogue májusban betöltötte az ötvenet - ez azonban egy cseppet sem zavarja abban az énekesnőt, hogy egy-egy különleges alkalommal smink nélküli fotózást is bevállaljon. A sztár, aki rendkívül ad a külsejére, a napokban lebbentette fel a fátylat legutóbbi klipje, a Golden egyik nagy forgatási titkáról.
Átadták az új egészségházat Szeged-Kiskundorozsmán Teljesen akadálymentesített az épület.

Top hírek:
Trump: visszatoloncolás jogi eljárás nélkül Az amerikai elnök szerint az illegális határátlépőket azonnali hatállyal vissza kellene küldeni oda, ahonnan jöttek.
Kolumbia kiütéses sikere után Lengyelország búcsúzott A lengyelek nagyon gyengén játszottak, Jamesék még továbbjuthatnak.
LMP: csökkenjen az alapvető élelmiszerek áfakulcsa Csárdi Antal szerint az élelmiszerek egész körét kéne az 5 százalékos áfakulcs alá bevonni.
Metrókamu: a DK feljelentést tesz Az ellenzéki párt szerint bűncselekményre utalnak az internetre kikerült fotók: egy új szerelvényekről szóló tenderen az orosz gyártó el sem indulhatott volna.
Ennyiért árulja budai luxusházukat Klapka György özvegye A házban minden volt férjére emlékezteti, ezért ad túl rajta....
Orrtörést szenvedett Sebastian Rudy a svédek elleni mérkőzésen Rudy a stadionból távozva újságíróknak elmondta, vasárnap röntgenvizsgálat vár rá, hogy megállapítsák, milyen komoly a sérülése. Hozzátette, nehezen kap levegőt, komoly fájdalmai azonban nincsenek.