Orbán Viktor: a migráció pénzkérdés is

A miniszterelnök őszintén beszélt a migráció pénzügyi vonatkozásairól nyírségi kampánykörútján.

2018. március 13. 16:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Menő helyen pacalozott Orbán Viktor És ahogy illik ki is posztolta a Facebookra..

Orbán Viktor magához vette a szerencsejáték felügyeletet A jövő évi költségvetés tervezetéből derül ki: az új közigazgatási egység, a Miniszterelnöki Kormányiroda hatáskörébe került a Szerencsejáték Felügyelet.
Orbán Viktor: Változás jöhet az európai migrációs politikában Az új olasz kormány ugyanis nem engedte kikötni a bevándorlókat szállító civil hajókat.
2,4 milliárdot kapott az államtól a falu, ahol Orbán Viktor külön megköszönte, hogy rá szavaztak A miniszterelnök kétszer is járt Vajszlón, először kampányolni, aztán pedig megköszönni, hogy a Fideszre szavaztak.
Orbán egyetlen legitimációs érvét söpörheti el a válság Egyetlen dolog van, amiben egyetért Orbán Viktor és Soros György. Pénzügyi, gazdasági válság közelít. A kormányfő már most elkezdett felkészülni és felkészíteni, mert tudja, hogy az ilyen hullámok mi...
Népességcsere zajlik Európában Népességcsere zajlik Európában; részben azért, hogy a spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek a kontinens tönkretételével. Erről beszélt Orbán Viktor a Kossuth rádió műsoráb...

Orbán és Salvini újraértelmezik az európai demokráciát Orbán Viktor és csapata új meghatározást ad a demokráciának Európában Stephen Bannon szerint.
Zuschlag János: Orbán Viktor nagyon ügyes politikus Meg van elégedve a Fidesz által létrehozott kampányfinanszírozási rendszerrel a kamupártok körül többször feltűnt Zuschlag János. A korábban 6 évre elítélt, ügyvédnek készülő volt szocialista politiku...
Öt helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán Öt helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán Viktor a negyedik kormányában újonnan létrehozott, közvetlenül általa irányított Miniszterelnöki Kormányirodába.
Orbán újabb európai gazdasági válságról beszélt A hétvégi kötcsei polgári pikniken Orbán Viktor arról beszélt, hogy küszöbön áll egy újabb európai válság, írja az ATV. Orbán Viktor az ATV főmunkatársával beszélő kötcsei vendégek szerint a...
Orbán Viktor: értékek és kultúrák küzdelme vár ránk Többek között a soron következő, 2019-es európai parlamenti választásról is beszélt Orbán Viktor a kötcsei Polgári Pikniken.
A Puskás-ügyi nagykövet cége milliókat keresett azon, hogy Puskás relikviákat adott el a Külügyminisztériumnak Összeférhetetlen? Morálisan ingoványos? A kereszténydemokráciában nem, ha Orbán Viktor kedvenc főszerkesztőjéről van szó.