Miért megyek ki a Békemenetre?

A Békemenet előtt pár nappal elgondolkoztam, hogy mik azok a dolgok, amik engem ki fognak vinni március 15-én az utcára? Megpróbálom összefoglalni!

2018. március 13. 18:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A lengyel kormányfő indította útjára a békemenetre igyekvő lengyeleket Mateusz Morawiecki hivatalában fogadta a békemenetre induló lengyelek egy csoportját.
Váratlan fordulat: a Fidesz rácsatlakozik a Békemenetre Csütörtök. Déli 12 óra. Bem tér. Béke.
Súlyosan megfenyegették a Békemenet résztvevőit Bayer Zsolt, a rendezvény állandó részvevője arra biztatja a keresztény konzervatív közösség tagjait, hogy ne féljenek, vegyenek részt a Békemeneten és mutassanak erőt március 15-én.
Tömegeket várnak a békemenetre A magyar nemzeti erők seregszemléje lesz a békemenet. A szervezők célja a nemzeti szuverenitás melletti kiállás, a nemzeti érzelmű tömeg erejének megmutatása a szeretet és az összefogás erejével.
Újabb békemenet lesz március 15-én A haza, a nemzeti függetlenség melletti kiállás a Civil Összefogás Fórum március 15-ére szervezett Békemenetének legfőbb üzenete - jelentette ki Csizmadia László alapító. ...
Fideszes erdélyiek tömegei jönnek a Békemenetre Sok békemenetes szimpatizánsnak jött rosszul az esemény túl kései szervezése, de rengeteg erdélyi várható az eseményre, akik most épp a Fidesznek gyűjtöttek aláírásokat, írja az e heti HVG cikke.

Megkérdeztük, hogy a kiábrándult jobbikosok miért mennek a Békemenetre Morvai Krisztina felhívására több exjobbikos is úgy döntött, hogy részt vesz a Békemeneten.
Morvai Krisztina a bevándorlás ellen Morvai Krisztina ott lesz a Békemeneten. Az Európai Parlamenti képviselő szerint ez lenne az utolsó alkalom, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnének, h...
Gyertek a 888-cal a Békemenetre! Nagy idők, nagy embereket követelnek meg. Ilyen a 2018-as év is. Március idusán meg fogjuk mutatni, hogy sokan vagyunk. Gyertek velünk a Kossuth térre.
Soros blogja és Simicska lapja tehetetlenségében hazugságokba menekül Békemenet, bevándorláskampány, Soros-lista leleplezése: az ellenzéki propagandamédiának a migránsvédelem maradt.
A 444 olvasói ezt írnák a Békemenet molinójára Mármint ha ők is kaptak volna félmilliárd forint közpénzt a Magyar Villamos Művektől.
Pataky Attila az Edda-sztoriról csütörtök 23.55 Az I/I Azurák Csabával témái: ellenzéki összefogásra Békemenet, avagy politikai taktikaváltás Hódmezővásárhely után. Egy éve nyert Oscart a Mindenki, a stáb megnézte mi történt azóta az alkotókkal. Az...