Az olasz belügyminisztérium elrendelte a lampedusai migránstábor bezárását

A lampedusai migránstábor azonnali kiürítését és bezárását rendelte el a római belügyminisztérium kedden, az ott kialakult helyzet miatt.

2018. március 13. 19:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Megkezdték a szúnyogirtást a Balatonnál Idén 1000 hektárral nagyobb területen irtanak, mint tavaly.
Mekkorát buktak az autósok? Kizárt, hogy ekkora csalást meg lehet úszni Ausztriában már előkészítik a VW elleni kártérítési pert - az nem fordulhat elő, hogy egy ekkora csalást meg lehessen úszni.
Varga Mihály: új szintre lép a V4-ek közötti ipari együttműködés A globális versenyben Európának új iparpolitikára van szüksége, amely erősíti az innovációs kapacitásokat és előmozdítja az új technológiák gyorsabb bevezetését.
Megdőlt a hajnalban egy melegrekord Az éjszaka leghidegebb pillanatában se csökkent 16 fok alá a hőmérséklet, ilyen se volt még.
Felmérték a magyarok cukorfogyasztását Nem teljesen igaz, hogy nemzetközi összehasonlításban túl édesszájúak vagyunk.
A Fenyő-gyilkosság nyomozója már 20 évvel ezelőtt is Gyárfást gyanúsította Gyárfás Tamás már 20 évvel ezelőtt is gyanús volt a Fenyő-ügyben a nyomozó hatóságoknak.

Top hírek:
Feriha - 28. rész Hande bejelentése tornádóként söpör végig az egyetemen. Emir új, züllött életmódja rossz hatással van a családi kapcsolataira. Kihasználván Feriha és Emir szakítását, Hande rögtön akcióba lép. Cansu gonosz terveket szövöget
Djokovic tovább menetel Monte-Carlóban A szerb teniszező nagy csatában verte a horvát Borna Coricot.
100 millió forintra büntette az Apple-t magyar versenyhivatal Lényeges információkat hallgattak el a felhasználók elöl.
Megtaposták a horvát zászlót a szerb képviselőházban Az ott tartózkodó horvát házelnök meg is szakította szerbiai látogatását.
A legtöbbet szenvedőknek is segít egy új migrén elleni szer Húsz év próbálkozás után hoz áttörést az új terápia, olyanoknál is működik, akiknél más nem.
Fontos Eb-selejtezőt nyert a női asztalitenisz-válogatott A csehországi 3-1-es siker több mint szükségszerű volt a spanyolok elleni vereség után.