Kosárlabda EK: győzelemmel búcsúzott a magyar bajnok

A magyar bajnok nem tudta megfordítani a párharcot az első mérkőzésen elszenvedett súlyos vereség után, de legalább győzelemmel búcsúzott.

2018. március 13. 21:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Jön a borízű ásványvíz Borízű ásványvizet dob piacra a közeljövőben egy izraeli cég. Az alkoholmentes különlegességet először az Egyesült Államokban mutatják be. ...
Merkel: A német bűnügyi statisztika bátorító A német bűnügyi statisztika magáért beszél és bátorító - mondta Angela Merkel kedden Donald Trump Twitter-bejegyzéseivel kapcsolatban, amelyekben az amerikai elnök azt állította, hogy Németországban növekszik a bűnözés.
A britek kétharmada elégedetlen a kormánnyal A brit választók kétharmada szerint a kormány rossz munkát végez a Brexit-tárgyalásokon, minimális relatív többségben vannak azok, akik most már rossz döntésnek tartják Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból, az abszolút többség szerint ugyanakkor tiszteletben kell tartani az erről hozott népszavazási döntést - egyebek mellet ez derül ki a referendum második évfordulójára összeállított legfrissebb országos felmérésből.
Dobó Ági: Megtanultam nemet mondani Állandó pörgésben él, melyet élvez, de pontosan tudja, a túlterhelt szervezet hamarabb megbetegszik. Dobó Ági épp ezért a közelmúltban úgy döntött, megtanulja az elengedés folyamatát is.
Hol a kegyelet? Fábián Juli felvillanó neve sokkalta a barátokat Megrázó üzenetet kaptak a decemberben elhunyt énekesnő ismerősei, miszerint Juli letöltött egy telefonos alkalmazást. A telefonszámát újra értékesítették, ami sokakban szakított fel fájdalmas sebeket. 
Mezey válogatottját rendőrtisztek állították össze Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Korábbi szakvezetőkkel idézzük fel a múltat, s hogy mi történt velük azóta. Most Mezey Györgyön a sor.

Top hírek:
Iszonyatos tömegbaleset a WTCR-ben, Michelisz megsérült Gyakorlatilag az egész mezőny összetört pár másodperccel a rajt után.
Svéd csodagól, így hozták vissza a németek a vb-reményt - videó Ola Toivonen sokkolt, Reus visszahozta a reményt, Kroos eldöntötte a meccset.
Nagyon bekezdtek a belgák Tunézia ellen A 16. percben már 2-0 volt, aztán gyorsan szépített Tunézia. A vébé legerősebb első húsz perce volt.
Több mint négyszáz embert mentettek ki a tengerből a spanyol hatóságok Az eset a spanyol partok közelében történt.
A belga klasszis szexi magyar felesége a moszkvai lelátó sztárja Szabó Rafaella délután négykor már a nyolcaddöntőt ünnepelheti.
Zászlót bontott a Mi hazánk mozgalom Céljuk pozitív jövőképet nyújtani és párttá alakulni.