Kósa Lajos: Valósnak tűntek az iratok, de németül voltak

A fideszes politikus azt állítja, azért akart rajta keresztül befektetni 4 milliárd eurót a csengeri háztartásbeli, mert a magánnyugdíj-pénztárak ügye miatt nem bízott az államban.

2018. március 13. 21:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A csengeri asszony ügyvédje szerint Kósa Lajos befolyással üzérkedhetett Helmeczy László elárulta, miért ért véget Szabó Gáborné és a miniszter barátsága.
Kósa Lajos 50-60 milliárdot ígért Érden a menekülése előtt A csütörtöki önkormányzati előterjesztésből derült ki, hogy a kormány valójában még nem tud a miniszter megaprojektjéről.
A Modern Városok Program folytatására a FideszKDNP győzelme a garancia Kósa Lajos Sopronban tartott sajtótájékoztatót a program kapcsán.
Az Árpád azt mondja, a meztelen provokáción alapuló újságírói kérdésekre nem kell válaszolni A sajtó és Kósa Lajos különös kapcsolatát az elmúlt években egy 2,5 perces válogatásban mutatjuk be.
Kósa Lajos: további kétmilliárd a debreceni strand fejlesztésére A Modern városok program keretében négymilliárd forintot biztosítottak erre a célra, most további kétmilliárd forinttal támogatja a kormány a debreceni nagyerdei strand fejlesztését.
Fülke: Orbán harcba küldte az "erőt", Gyurcsány betévedt a látványkonyhába A miniszterelnök már ott tart, hogy önmagát azonosítja a nemzettel. Ezzel egy időben Karácsony Gergely olyan lett, mint a szója, miközben Kósa Lajos mattolta a kormányt. Három hét és választás, a Fid...

Fájdalmas paródia készült Kósa Lajos ügyéről Durvul a kampány.
Gulyás Gergely: Kósa Lajos áldozat A Fidesz frakcióvezetője arra a kérdésre, hogy Kósa miért beszélt összevissza a csengeri nőről, elmondta, ha férfiak nőkről beszélnek, gyakran túlzásokba esnek.
Hát, nem ettől fog Kósa Lajos biztosítási ügynök nyugodtabban aludni Most vonul át a Békemenet a Margit hídon, és az a helyzet, hogy a köztévé (!) közvetítése alapján a tömeg közepe eléggé foghíjas. Persze ebből nem
A NER titkos operettprojektje Új jelentést kap az operettország kifejezés: Lázár bécsi videója és Kósa Lajos csengeri ügye Kálmán Imre Marica grófnő című darabjában ér össze. Durva zenetörténeti leleplezés!
Kósa Lajos újabb kalandjai a klasszikus falvédőn
Nincs gond Kósa Lajos kampányvideójával az NVB szerint A Nemzeti Választási Bizottság elutasította az azzal kapcsolatban benyújtott kifogást.