Magyarellenes kijelentésekért bírságoltak meg egy román tévét

Egy műsorvezető arról beszélt, hogy ha Székelyföldön autonómia lesz, akkor a magyarok szögesdróttal próbálják majd a románokat távol tartani, a románok pedig nem mernek majd románul beszélni, mert félni fognak, hogy felakasztják őket.

2018. március 13. 21:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy magyar nevű román focista nem érti, miért beszélnek magyarul Székelyföldön A Voluntari játékosa még egy pólóval is készült, hogy hergelje a magyar szurkolókat, de szerencsére nem szerzett gólt.

Friss hírek
Részeg volt a másodpilóta - bizonytalan járása tűnt fel a személyzetnek A bizonytalan járása és az alkohol szaga buktatta le.
A kormányerők Harasztá elfoglalást ünnepelték A felkelőcsoport utolsó harcosait is evakuálták.
Itt az ítélet: ki győzne ma egy osztrák-magyar háborúban? (videó) A felvetés természetesen hipotetikus, de a Youtube-on rendszerint hasonló videókat posztoló Binkov's Battlegrounds csatornán most éppen ezzel játszottak el. Az eredményt nem áruljuk el, de kiderül.
Marokkói férfi ejtett túszokat a francia szupermarketben Túszokat ejtett egy magányos támadó pénteken a dél-franciaországi Carcassonne közelében fekvő Trebes szupermarketjében, két embert életét kioltva. A rendőrök néhány órával később megölték a támadót.
A harmadik katalán elnökjelöltet is letartóztatták Ismét előzetes letartóztatásba helyezte a spanyol legfelsőbb bíróság Jordi Turull katalán elnökjelöltet, valamint négy másik katalán függetlenségi politikust, akikkel szemben péntek délelőtt emeltek vádat lázadás, illetve közpénzek hűtlen kezelése miatt.
A baloldal nem fogott össze, így kapott Hitler teljhatalmat 85 évvel ezelőtt Ha egyesítették volna erőiket, legyőzhették volna a nácikat az ehelyett inkább egymás ellen harcoló német baloldali pártok.

Bányászsztrájk veszélyezteti a havas utak sózását Székelyföldön A parajdi sóbánya dolgozói nem engedik be a turistákat sem. Fizetésemelést követelnek.
Fagyriadó lép életbe Romániában Erős fagyra és hófúvásokra figyelmeztetnek Székelyföldön is.

Top hírek:
A párizsi terrorista szabadon engedését követelte a muszlim gyilkos Érthetetlen miért volt szabadlábon.
Megverte a menekültszálló dolgozóját a migráns, mert nem volt wifi Az illegális bevándorló már többször viselkedett agresszívan. Az olasz segélymunkások féltek tőle, de hagyták.
Agyonlőtték a három embert meggyilkoló, túszejtő muszlim terroristát Egy rendőrre rálőtt, majd elbarikádozta magát. Túszokat ejtett egy szupermarketben, órákon át tartott a túszdráma.
Pokoli toronnyá változott egy vietnami felhőkarcoló Legalább 13-an meghaltak, többségük füstmérgezést szenvedett.
Még mindig túlélőket keresnek a Malaka-szorosban Felborult egy kotróhajó, a búvárok kopogást hallottak a legénységi kabinokból.
Soros szervezetei Algériát is kritizálják, mivel az hazaküldi a migránsokat Algéria 2015-től napjainkig 27 ezer illegális bevándorlót telepített haza, és ezt a jövőben is folytatni fogják.