Több oka lehet az alvászavarnak

Valamilyen betegség és a rendszertelen életmód is okozhat alvászavart - hívta fel a figyelmet Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

2018. március 13. 22:20

A cikk folytatása...Friss hírek
A tanulmányi ösztöndíj terhére emeli az SE HÖK a saját fizetését A rektor helyteleníti a lépést.
Százak egy lakásban? Gyurcsány megmutatja!
Egyre többet költünk a boltokban Csaknem 8%-kal vásároltak többet januárban, mint egy éve közölte a KSH. 55 hónapja nő a boltok forgalma, vagyis az emberek egyre többet költenek a boltokban.
Felfújható csúszdákon mentették az utasokat Ferihegyen Egy ember súlyos fejsérülést szenvedhetett.
Kimentek a meghívók: a jövő héten újdonságokat mutat be az Apple Kiküldte a meghívókat az Apple egy jövő heti oktatási rendezvényre. A tech-világ most a bemutatandó termékekről találgat.
Óriási veszély leselkedik rád, ha te is ebben a szférában dolgozol Nem túlzás, az életed múlhat a munkáltatón....

Top hírek:
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.
Kormányszóvivő: A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik Magyarország ellen A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Tizenhat bemutató és hatvan repertoárdarab szerepel az Operaház következő évadában Az Eiffel Műhelyházat 2019. január 27-én, Mozart születésnapján avatják fel, míg jövő év májusában a tervek szerint újranyithat a korszerűsített Andrássy úti dalszínház is.
Hivatalos: Zlatan Ibrahimovic elhagyja a Manchester Unitedet A svéd támadó azonnali hatállyal szerződést bontott az angol csapattal és Amerikába tart.