Alternatív békemenetet tartott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A molinó minden előtt! feliratú transzparens mögött vonultak fel a párt által szervezett alternatív, ironikus hangvételű békemenet résztvevői.

2018. március 15. 16:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Továbbra sincs megoldás a bogdásai szavazókör rejtélyére A Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Magyar Kétfarkú Kutya Párt fellebbezését, szerinte a választási jegyzőkönyv önmagában nem bizonyíték arra, hogy a nemzetiségi listás szavazók pártlistára...
A Kétfarkú a Nagy Népi Mindenkimás Hibáztatásáról A Magyar Kétfarkú Kutya Párt megköszönte szavazói támogatását, és szót ejtett a taktikai szavazás kudarcáról is.

Friss hírek
Régiós versenyelőnyben a magyar biotechnológia Márciusban szerzett többségi tulajdont hazánk legnagyobb biotechnológiai középvállalatában, a Solvóban a világ öt legjelentősebb gyógyszeripari szolgáltatójának egyike.
Újabb távozók a HírTV-nél Pauwlik László, a tévétársaság volt vezérigazgatójának, jelenlegi egyik vezérigazgató-helyettesének neve is szerepel a csatornától távozók közel 40 fős listáján. Elmegy Gulyás Ákos hírolvasó és a Látótér szerkesztője is.
Jó hírünk van a Star Wars-rajongóknak iOS 11-es készüléken már kipróbálható a Star Wars legendás holografikus játéka.
Magyarország fogadta be tavaly messze a legtöbb menekültet a V4-ek közül 2017-ben is Németország fogadta be a legtöbb embert. Az EU-ban negyedével csökkent a menekültek száma. Az összesített statisztikák szerint a cseh kormány a legszigorúbb.
A budapesti és az országos hajnali melegrekord is megdőlt A leghidegebb órában sem csökkent 16 fok alá a hőmérséklet.
Nem bírják a cégek a magyar gazdaság tempóját: nem adnak ajánlatot a közbeszerzésekre Az elmúlt három hónapban rohamosan nőtt azon közbeszerzési eljárások száma, amelyeket jogszabályi kötelezettség alapján az egyetlen benyújtott ajánlat miatt érvénytelenné kellett nyilvánítani -...

"Nem azért alapítottam pártot, hogy Gyurcsány Ferenc és a Jobbik javára lépjek vissza" A Magyar Kétfarkú Kutya Párt ígéretéhez hűen megpályáztatta és értelmes célokra költötte a kampánytámogatást, így számukra igenis van tétje, hogy szereznek-e egy százalékot a választásokon.
Magyar Kétfarkú Kutya Párt a köztévében: Kotkodács, kot-kodács A pár éve elindított állami hírcsatorna eddigi talán legjobb élő beszélgetését a kutyapártnak köszönheti. Lehet, több ilyen nem is lesz.
Kamuzik az Alkotmánybíróság, miután a kétfarkúak megtámadták a kamupártokat A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nem tudta meggyőzően igazolni, hogy hátrányosan érinti a kamupártok csalással szerzett jelöléseinek elfogadása, ezért a Kúria után az Alkotmánybíróság sem volt hajlandó é...

Top hírek:
Feriha - 28. rész Hande bejelentése tornádóként söpör végig az egyetemen. Emir új, züllött életmódja rossz hatással van a családi kapcsolataira. Kihasználván Feriha és Emir szakítását, Hande rögtön akcióba lép. Cansu gonosz terveket szövöget
Djokovic tovább menetel Monte-Carlóban A szerb teniszező nagy csatában verte a horvát Borna Coricot.
100 millió forintra büntette az Apple-t magyar versenyhivatal Lényeges információkat hallgattak el a felhasználók elöl.
Megtaposták a horvát zászlót a szerb képviselőházban Az ott tartózkodó horvát házelnök meg is szakította szerbiai látogatását.
A legtöbbet szenvedőknek is segít egy új migrén elleni szer Húsz év próbálkozás után hoz áttörést az új terápia, olyanoknál is működik, akiknél más nem.
Fontos Eb-selejtezőt nyert a női asztalitenisz-válogatott A csehországi 3-1-es siker több mint szükségszerű volt a spanyolok elleni vereség után.