Az FBI lerohanta Trump ügyvédjének irodáját és otthonát

Főleg Trump és az oroszok kapcsolata érdekli őket, de a pornószínésznőnek utalt pénzre is ránéznek.

2018. április 9. 22:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kutyaszorítóban Trump: együtt szereli le Észak-Koreát Putyinnal? Trump még mindig magyarázkodik a csúcstalálkozó után, szerinte a kritikusok inkább bokszmeccset láttak volna szívesebben.

Donald Trump nagy eredményekre számít a helsinki csúcstalálkozó után Az amerikai elnök Twitteren azt írta: sok fontos témát vitatott meg Putyinnal.
Washingtonban tárgyal Juncker és Trump a transzatlanti kereskedelmi kapcsolatokról A védővámokról és a kereskedelmi konfliktusról is szó lesz.
Trump szerint vége a rossz kapcsolatnak Donald Trump amerikai elnök „termékeny párbeszédnek” minősítette a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tartott hétfői találkozóját.
Először fog négyszemközt tárgyalóasztalhoz ülni Putyin és Trump Hétfőn a finn fővárosban tartják az amerikai-orosz csúcstalálkozót, az elemzők és a nagyvilág igen kíváncsian várják az eseményt. Lássuk, mit lehet tudni, illetve mit lehet még csak sejteni a találkoz...
Trump megint hihetetlen - megvan, hogy készül találkozójára Putyinnal Igazából meg sem kell lepődni azon, hogyan készül Donald Trump a Vlagyimir Putyinnal esedékes, fontos találkozóra.

Kabarét rendezett Trump, amikor Erzsébet királynő végigvezette a díszőrség előtt Nem igazán volt meg az összhang.
Történelmi csúcson a Nasdaq, a Facebook és az Amazon Tetszett a tőzsdéknek Donald Trump mai formája, több papír is új árfolyamcsúcsokig szárnyalt.
Trump kétszer annyi pénzt követelne a NATO-tagállamoktól Az eddigi két százalék helyett négyet kellene költeni a hadseregre.
Trump kegyelemben részesítette az oregoni gazdákat Donald Trump amerikai elnök kegyelemben részesítette azt a két oregoni gazdát, akiknek a bebörtönzése miatt 2016-ban több napig tartó fegyveres összetűzések törtek ki
Megkeresztelték Lajos brit herceget, Vilmos és Katalin harmadik gyermekét A keresztelőn nem volt jelen II. Erzsébet királynő, mert készül Donald Trump amerikai elnök látogatására.
A britek inkább mennének Putyinhoz, mint Trumphoz A britek 36 százaléka nem ért egyet azzal, hogy e héten Donald Trump Londonba látogat. Most előkerült egy tavalyi felmérés, amikor azt kérdezték tőlük, ha őket hívnák meg a Fehér Házban, mennének-e. ...