Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap

A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.

2018. április 15. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kárpát-medencei együttműködés A Kárpát-medence annak ellenére is a magyarok hazája, hogy földrajzi határait immár hosszú évtizedek óta nem tölti ki szinte tökéletes egységként Magyarország mint állam.

Beütött a nyár, eltűntek a brókerek A múltheti 43,4 milliárd forint után a BÉT heti forgalmas csak 39,79 milliárd volt. A bluechipek közül egyedül a Magyar Telekom tudott erősödni, a többi papír gyengült. Eközben a jegybank már Magyaror...
Ennyi dinnyét termel Magyarország - ábrán mutatjuk A görögdinnye termésmennyisége, 2000-2016
Magyarországnak sem mindegy mi lesz a törökökkel Az egyre inkább eszkalálódó török helyzet szinte biztosan érinteni fogja Magyarország megítélését is. Az elemzői vélemények ugyanakkor nagyon széles skálán mozognak a hatás kapcsán.  
Magyarország negyedik lett az úszó-Eb éremtáblázatán Négy arany, három ezüst és két bronz a magyar medencés úszók mérlege.
A Magyarország ellen lobbizó baloldal megint a Fideszt támadja Brüsszelben Újhelyi István a Politicóban kérleli a Néppártot, hogy döntsön a Fideszről.

Az ország tortái az Ízek utcájában A szabolcsi paradicsomos káposztát, Magyarország tortáját, a Komáromi kisleányt és cukormentes tortáját, a Három kívánságot is meg lehet kóstolni a Magyar Ízek Utcája-rendezvényen, de a Szent István-n...
Felperesként száll be Svédország a civiltörvény miatt induló Magyarország elleni perbe Az Európai Bizottság oldalára álltak, mert aggódnak a magyar civilszervezetekért.
Itt egy friss példa rá, hogy Magyarország mennyire támogatja Ukrajna lerohanását Délelőtt foglalkoztunk már ezzel az ellenzéki mítosszal, de egy friss hír kapcsán még egyszer ki kell rá térni.
Svédország támogatja a Magyarország elleni eljárásokat A baloldali svéd vezetés Soros Györgyöt támogatja.
Új kommunikációs vezető a Coca-Cola Magyarországnál Szűcs Judit lett a Coca-Cola Magyarország Kft. új vállalati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője. A szakember a Microsofttól érkezett, ahol négy évig dolgozott kommunikációs vezetőként.
Csaknem 420 kiállító lesz a 25. szentlőrinci gazdanapokon Csaknem 420 kiállító mutatkozik be a szentlőrinci gazdanapokon, Magyarország harmadik legnagyobb mezőgazdasági szakvásárán, amelyet augusztus 10. és 12. között 25. alkalommal rendeznek meg a baranyai ...