A Nagy Duett Liptai Claudia: Gabokám, egy igazi görény vagy! videó

Vasárnap este Tóth Andi és Rippel Feri előadásával indult a Nagy Duett új évada. A páros nagyon izgatott volt, hogy ők nyitják meg a műsort, de ez az előadásukon végül nem látszódott. Bár az igaz, hogy szerencsére a színpadon vadmacskává alakuló, igazi latin dívaként szereplő Tóth Andi elvonta a figyelmet  a szexi ruhájából kivillanó formás fenekével Rippel énekhangjáról.

2018. április 15. 20:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatalmas álma vált valóra Liptai Claudia gyönyörű lányának, Pankának A műsorvezető nagylánya nemrég egyik legnagyobb példaképével, egy igazi világsztárral találkozott, amit boldogan kürtölt világgá az anya-lánya páros közösségi oldalaikon.

Erdélyi Timea így dolgozza fel a magánéleti veszteségeket Erdélyi Timea elmondta, előnyének és hátrányának is tartja, hogy visszahúzódóbb, megfigyelő típus, aki rengeteget agyal a dolgokon. Arról is beszélt, miért élte meg nehezen, hogy véget ért számára A N...
Liptai Claudia bikinis fotókon - 4 év alatt ennyit változott Liptai Claudia bikinis fotókon mutatta meg, mennyit változott a teste.
Büszke szülés utáni testére Liptai Claudia Óriási sikert aratott Liptai Claudia azokkal a fotókkal, amelyekkel azt akarta bemutatni, hogyan változott a teste. Tette ezt annak ellenére, hogy nem bikinimodellként keresi a kenyerét. A szakemberek...
Terhessége előtt, alatt és után egy fotón Liptai Claudia Vicces montázst dobott össze a kedvenc nyaralóhelyéről.
Liptai Claudia elképesztően cuki fotót posztolt kisfiáról Ismét nyaralnak

Ezért nem merte megmondani Orosz Barbarának az igazat a párja Mit mond a férfi, és mit ért a nő? ezt a kérdést feszegette a FEM3 Caféban a műsorvezetőkkel Orosz Barbara és Kárpáti Rebeka. A Nagy Duett online riportere elmondta, hogy általában a nők kérik számon...
Liptai Claudia alsógatyában ismerte meg Tillát 2002-ben kapták meg a TV2-n az első Big Brother műsorvezetését.
Vajon mikor lesz esküvő? Nagyon titkolózik a magyar sztárpár Liptai Claudia lagzija után ezt a sztáresküvőt várják a legtöbben az idén.
Liptai Claudia várja, hogy Amerikában felfedezzék Ugyanott, ahol Arnold Schwarzenegger sztárrá válása is elindult.
Megható üzenettel köszöntötte férjét születésnapján Liptai Claudia A műsorvezető egy képes összeállítással és egy csodálatos üzenettel adott hálát Pataki Ádámért. Nézd meg, mit írt neki!
Gusztustalan, amit Ábel Anitával tettek Az utóbbi hónapokban már Tóth Vera és Liptai Claudia is így járt.