Heti időjárás: esős, szeles napok váltják a tavaszi meleget

Április megmutatja a szeszélyes arcát: változékony lesz az időjárás a héten.

2018. április 16. 10:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem hiszi el, kikkel állt egy színpadon Beyoncé! fotó A legfiatalabbak talán már nem is emlékeznek, de bizony a milliós lemezeladásokkal büszkélkedő Beyoncé nem mindig szólóban tolta a show-t: karrierje kezdetén a Destinys Child tagja volt. Noha a lánybanda 2006-ban feloszlott, a hétvégén Beyoncé Coachellás fellépésén újra összeálltak pár szám erejéig.
Heti időjárás: esős, szeles napok váltják a tavaszi meleget Április megmutatja a szeszélyes arcát: változékony lesz az időjárás a héten.
Elképesztő: várandósan lépett fel a fesztiválon az ismert énekesnő Cardi B nemrég jelentette be, hogy babát vár, most pedig fellépett Amerika egyik legnagyobb fesztiválján.
Városi legenda: 21 gramm lenne a lelkünk súlya? Egy fanatikus orvos haldoklók ágyait alakította át mérleggé, hogy megtudja: pontosan mennyit nyom az emberi lélek. A szakemberek kétséggel fogadták az eredményeket, de ő kitartott. Utána jártunk, mi igaz a lélek legendájából.
Rosszul rakták vissza a veséjét - perel a paksi asszony Azt állítja egy 34 éves paksi nő, hogy feleslegesen műtötték meg a gyomrát évekkel ezelőtt - azóta pedig látványosan rosszabb az állapota, mint a beavatkozás előtt volt. Aranka szerint rosszul rakták vissza a veséit: az egyik három centivel van feljebb, míg a másik tíz centivel lejjebb. Májnagyobbodása is van azóta, valamint legkellemetlenebb tünetként néha úgy felfúvódik, mintha két hónapos terhes lenne - hangzott el a Tények műsorában.
Akár 25 fokos hőmérséklet is lehet keleten időjárás-jelentés, 2018. április 16., hétfő, ...

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.
Indián nyomkövetőként próbálja leutánozni Rózsa György Csobot Adélt a színpadon Adél és Gyuri bácsi izgatottan várják, hogy A Nagy Duett színpadára léphessenek. A legendás műsorvezetőnek fel van adva a lecke Adél szerint, de Gyuri bácsi szerint a fiatal anyukának lesz nehezebb dolga a színpadon. Hogy miért gondolja így, az kiderül vasárnap este 18.55-től A Nagy Duett első élő s...