A háború befejezését követelik a szíriai menekültek

"Állítsák meg a vérontást... mi értelme a háborúnak, sokan meghaltak, elvesztették otthonukat... kinek jó ez?"

2018. április 16. 14:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Csoltó Gábor lehet a BKIK új elnöke A kamara küldöttgyűlése holnap választ új vezetőt.
Az MSZP alakuló frakcióülést tart szerdán A képviselőcsoport új vezetőjét a leköszönt elnökség javaslatára választják meg
Újabb ellenzéki hazugság lepleződött le A Fidesz a világ bármely részén hatalmas többséget szerzett volna, bármilyen választási rendszerben.
Hollik: Soros azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot Hollik István szerint nem tudja elfogadni és nem is veszi tudomásul a magyar választások eredményét.
Egy falu lakói mérgezhették meg a nyolc oroszlánkölyköt Rendkívül erős, fulladást okozó mérget kaptak az állatok.
Lemondott a szlovák belügyminiszter Nem engedett a tüntetőknek, az országos rendőrfőkapitány helyett ő távozik.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.