Választási jogorvoslati kérelem kedd délutánig nyújtható be

Kedden délutánig nyújtható be jogorvoslati kérelem a helyi választási bizottságokhoz a választás eredményével összefüggésben - mondta az InfoRádiónak a Nemzeti Választási Iroda elnöke. Pálffy Ilona hozzátette, hogy a vitás ügyek először a Nemzeti Választási Bizottsághoz, utána pedig a Kúriához kerülnek, így a választás végeredménye legkorábban csak május harmadikán emelkedhet jogerőre.

2018. április 16. 15:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pálffy Ilona nem vette fel az egymilliós jutalmat Az NVI vezetője korábban azt mondta, ha lemondanék a tiszteletdíjról, akkor az nem azért lenne, mert voltak problémák, ezek ugyanis nem olyan jellegűek voltak, ami megalapozná az NVI felelősségét.

Visszalépett az egyik független jelölt Józsefvárosban Visszalépett a vasárnapi józsefvárosi időközi polgármester-választáson induló egyik független jelölt, Pintér Attila - olvasható a Nemzeti Választási Iroda honlapján, a valasztas

Friss hírek
Így néz ki a levetkőztetett Titán A Cassini 13 évig készített infravörös felvételeket a Szaturnusz legnagyobb holdjáról, a felgyűlt adatok alapján most hat új portré készült.
Nyit a blockchain felé a Barclays is Úgy tűnik, a Barclays is elkezdett blockchainnel kísérletezni, hogy az ügyfélelismerő rendszereiket (KYC) és a pénzátutalási folyamatokat meg tudják gyorsítani - derítette ki a Coindesk. A brit...
Az egész EU-t magára haragítja két tagállam, mert nem tartanak be egy fontos szabályt Spanyolország és Szlovénia máig nem implementálta a januárban már életbe lépett MiFID 2-es irányelvet, emiatt pedig komoly büntetést kaphatnak az EU-tól - számol be a hírről a The Trade. Az Európai...
Rendőrmotoros miatt bukott, csigolyáját törte a Tour-negyedik Nibali a cél előtt 3,8 km-re esett, két és fél perces hátrányból adta fel a versenyt.
Letartóztatták a végzetes fenékfeltöltést végző sebészt Brazíliában Az orvost emberöléssel vádolják.
2 veszélyes baktérium, ami a fürdőkben fertőz, és súlyos tüdőbetegséget okoz Néhány fertőző baktérium a meleg vizű fürdőkben tanyázik. Vigyázni kell velük, mert súlyos betegségekhez vezethetnek.

Nem tudja a kormány, megkapta-e 1 milliós tiszteletdíját az NVI elnöke Pálffy Ilona a pénzt a választások sikeres lebonyolításáért kapná.
Helsinki Bizottság vs. kormány per: a kabinet a Kúriához fordul A Magyar Helsinki Bizottság bíróságon perelte be a kormányt egy korábbi nemzeti konzultáció egyik őket érintő kérdése miatt.
Nagy László bejelentette: nincs visszaút Az InfoRádiónak a rendezési jog elnyerése után kérdezte a klasszist.

Top hírek:
4-0-s kiütéssel továbbment az EL-ben az Újpest, a Sevillával folytatják Az 1-3-as vereség után simán fordítottak a Neftci ellen, a Fradinak egy kör jutott a selejtezőben, a Maccabi búcsúztatta őket.
A legnagyobb nevek, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio utasították vissza a Túl a barátságon főszerepeit A Túl a barátságon 2006-ban három Oscar-díjat is nyert Ang Lee rendezésében. Eredetileg Gus Van Sant rendezte volna a filmet, de mivel nem tudta összehozni az A-listás gárdát a főszerepekhez, lemondott a filmtervről. Utólag Brad Pitt, Ryan Philippe vagy DiCaprio talán már bánják, hogy nem rájuk hullott a díjeső.
Majdnem háromórás késéssel ért a Wizz Air járata Budapestre, mert leszálltak pótalkatrészekért is Az AthénBudapest-járat utasait érintette a késés.
Magyar migránsnak adta ki magát Sacha Baron Cohen, de a fegyverboltos lebuktatta Nem jött be a szűk bőrnadrág és a hatalmas álszakáll.
Papírra cseréli a műanyag szívószálakat a McDonald's Ausztráliában Papír szívószálak lesznek a műanyagok helyett az ausztrál McDonald's éttermekben. De hamarosan muszáj lesz hasonlóan megoldani a magyarországi üzletekben is.
Orbán: Európa ma szenved a migrációtól Európa ma szenved a migrációtól és a terrorizmustól, a terroristák a migrációval juttatják be az embereiket Nyugat-Európába, ezekkel a jelenségekkel szemben fel kell lépni jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.