Ötven autó keresi gazdáját

Újraéled a tárgynyeremény-sorsolás hagyománya.

2018. április 16. 15:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Meglepő magyar eredmény: a Tourette-szindrómás gyerekek jobban tanulnak Az idegrendszeri rendellenességnek pozitív tünetei is lehetnek. Minden ötödik kisiskolást érinthet.
Így búcsúzik családjától Istenes Bence, megható, amit posztolt Nehéz lehetett ezt a döntést meghozni.
Kattog az állkapcsa? Ez lehet a gond Kattog az állkapcsunk, vagy nem tudjuk miért fáj a fejünk, esetleg a fogunkat csikorgatjuk éjszakánként? Az állkapocs működésével lehet gond. ...
Coachella: ahol a sztárok trendi bankrablónak öltözve is csak kispályások - fotók
Megújul a fogyasztók védelme az unióban
Akkora öngólt szerzett Hahn János, hogy Devecseri is csak csettintene

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.