Adele kivetkőzött magából - így még biztosan nem látta táncolni

Az énekesnő a tévé előtt tombolt Beyoncé koncertjére. Melegítőben!

2018. április 16. 17:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kész celebátjáróház volt a Beyoncé-koncert a Coachellán A harmadik meglepetésvendég után akkor lepődtünk volna meg, ha kimarad valaki a nagy közös riszálásból-tárogatásból. Mondjuk Adele csak otthonról nézte.
Beyoncé és Jay-Z 10 éve: liftben verekedés, megcsalás és egymásnak beszólogatás Hat évnyi járás után 10 évvel ezelőtt házasodott össze a leghíresebb és legsikeresebb celebpár, akik 12 évig bírták ki különösebb botrányok nélkül.
A hűtlenségtől lett jobb ember Beyoncé férje Közelebb hozta a félrelépés Jay-Z-t a feleségéhez, Beyoncé Knowles-hoz. A 48 éves rapper még tavaly ismerte be, hogy félrelépett a házasságuk alatt. Emiatt a díva hónapokra eltávolodott párjától - még...
Na jó! Beyoncé 6 éves kislányának saját stylistja és bevásárló asszisztense van! Már most olyan menő, mint a szülei
Beyoncé melleit csak kristályok takarták - Majdnem mindent megmutatott a vörös szőnyegen Képeken az elmúlt tíz év legemlékezetesebb ruhái a vörös szőnyegről.

Beyoncé darázsderekat próbált photoshoppolni magának - Nagyon ciki fotót posztolt A rajongók azonnal kiszúrták ezeket a ciki bakikat.
Megharapták Beyoncé arcát! Igen, jól olvastad! Döbbenetes hírek szivárogtak ki Jay-Z koncertjének afterpartijáról, a rajongók pedig természetesen nem hagyták szó nélkül a botrányos húzást!
Beyoncé legutóbbi szettje teljesen szokatlan tőle, de az egyik legbájosabb, amit valaha láttál Újabb Instagram-divatbemutató
Beyoncé talpig aranyba öltöztette a kislányát - Így pózoltak a vörös szőnyegen Blue Ivy már kész kis hölgy.
Beyoncé 6 éves kislánya arany parókában egy igazi díva! Abszolút ő a legnagyobb show-királynő