Ellopták a szovjet űrhajósok kiképzőkamráját

Egy lakókocsi méretű szerkezetről van szó, Gagarin is ebben készülhetett fel az űrutazásra.

2018. április 16. 17:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Túl viccesre sikerült Gagarin szobra, ezért eltávolították Alig néhány napig állhatott Belgrádban.
Botrányt okozott a belgrádi Gagarin-szobor Nem kis botrány okozott, s negatív kommentek tucatjai váltotta ki a Belgrádban a napokban leleplezett Gagarin-szobor. Nem véletlenül.

Friss hírek
Ellopták a szovjet űrhajósok kiképzőkamráját Egy lakókocsi méretű szerkezetről van szó, Gagarin is ebben készülhetett fel az űrutazásra.
Egy 13 éves fiú találta meg Kékfogú Harald ezüstkincsét Dániában Bluetooth Harald nagyon kedvelte az áfonyát; egy fémdetektoros kissrác meg a tanáráé a felfedezés.
Azt hiszi, biztonságban van, mert nem csatlakozik a gépe a netre? Sajnos téved Számtalan módon lophatók el adatok még egy olyan számítógépről is, amelyik nem csatlakozik az internetre. Például a tápkábelén keresztül.
Visszahozza legendás játékgépét a SEGA A Nintendo régi konzoljainak feltámasztását látva a SEGA is újra kiadja egykor méltán népszerű játékgépe, a Mega Drive füzetméretű változatát. Noha az elérhető játéklistát egyelőre nem ismertette a gyártó, minden idők egyik legsikeresebb darabja, a Sonic is bizonyára ott lesz rajta.
Csináltak egy fejre rakható készüléket, ami 100-ból 92 esetben megért mindent, amit csak magunkban mondunk ki A Massachusettsi Műszaki Egyetem által kifejlesztett AlterEgo megérti a szavakat, melyeket csak magunkban mondunk ki, így akár parancsokat, feladatokat is adhatunk neki.
Egy falu lakói mérgezhették meg a nyolc oroszlánkölyköt Rendkívül erős, fulladást okozó mérget kaptak az állatok.

Új sikerfilm: Cigány az űrben Újabb magyar filmet mutattak be. A Lajkó - Cigány az űrben című alkotásnak már a díszbemutatója is nagy siker volt. A történet 1957-ben játszódik, amikor a Szovjetunió úgy dönt, hogy a baráti országok...
Ötven évvel ezelőtt halt meg Gagarin Ritkán látható fotókból, bélyegekből, miegymásból szedtünk össze egy csokorra valót, az első űrhajós halálának fél évszázados évfordulójára.

Top hírek:
Ismerje meg a grafént: ez a XXI. század csodaanyaga, ami (sok) mindent megváltoztathat Bár nemrég már űrbéli körülmények között próbálták ki a grafént, a XXI. század csodaanyagának tömeges alkalmazásában még a Földön sem sikerült áttörést elérni. Az EU egymilliárd euróval próbál lendíteni az ügyön, amelyen magyar kutatók is dolgoznak.
Nincs több bujkálás: 60 ezres tömegben is kiszúrt egy személyt a kínai rendőrök csodafegyvere Az arcfelismerést használó technológia nem egy területen mutatta már meg előnyeit. Most épp a kínaiaknál vizsgázik kitűnőre: egy több tízezer érdeklődőt vonzó koncert résztvevői között sikerült azonosítania egy körözés alatt álló személyt, emberi beavatkozás nélkül.
Amerika mamutcsordákat keresve hódította meg a vadnyugatot Mert az őslények nem halhattak ki, hiszen Isten nem engedi. Jefferson elnök extrém küldetést adott a legendás expedíciónak.
Androidos mobilt használ? Akkor jó eséllyel önt is becsapták 1200 androidos telefont vizsgáltak meg abban a friss kutatásban, melynek eredményeiből kiderül: a gyártók nagy része szoftveresen átveri a felhasználókat.
Ilyen még tényleg nem volt: olyan telefonnal jön ki a Samsung, amelyik úgy okos, hogy nincs rajta net Különös módon vetne véget a Samsung az internet-függőségnek: egy olyan okostelefonnal, amelyikkel nem lehet netezni.
Meghökkentő helyen bukkantak a kihaltnak vélt cápára Nem a vízben, ahol számítani lehetett volna rá.