Ellopták a szovjet űrhajósok kiképzőkamráját

Egy lakókocsi méretű szerkezetről van szó, Gagarin is ebben készülhetett fel az űrutazásra.

2018. április 16. 17:37

A cikk folytatása...Friss hírek
A SMOG-P megelőzheti a SMOG-1-et Műegyetemi segítséggel 2019-ben egy előfutára indulhat a magyar pikoműholdnak.
Jó hír mindenkinek, aki pénztárcabarát telefont venne: újabb erősítés érkezik Ezúttal az olcsóbb telefonok számára érkezett egy lapkakészlet, amelynek köszönhetően olyan funkciókhoz juthatnak, amelyeket korábban csak a drágább telefonokon lehetett elérni.
1464 új repülőgépet adtak el pár nap alatt, de a java csak most jön Csaknem 1500 repülőgépet adtak el a nagy gyártók a héten a Farnborough International Airshow légi szalon kereskedelmi napjain, a legtöbb gépet a Boeing értékesítette.
A pszichiáternő, aki a Nagy Imre-perben vesztette el a fiát Hajdu Lilly holnaplánynak nevezte magát; amikor egyetemre járt, ötvenszer annyi férfi hallgató volt, mint nő. Szomorú sors jutott neki, tragikus véggel.
Ha Gmailt használ, szinte kötelező telepítenie ezt a praktikus kiegészítőt A munkatársaknak címzett e-mailek legtöbb része van annyira fontos, hogy nem szeretnénk, ha elveszne a többi között, vagy fontosnak tartjuk, hogy a kollégák válaszoljanak rá. Ezekhez nyújt segítséget a legnépszerűbb böngészők mellé telepíthető Boomerang for Gmail nevű bővítmény.
Ön átváltana rá? Ilyen lenne mobilon a Windows 95 videó 23 évvel ezelőtt mutatkozott be a Windows 95, az operációs rendszer, amelyre talán már nem is emlékszik mindenki. Most viszont egy videón megnézhető, milyen lenne mobil környezetben.

Top hírek:
Az alternatív kezelés életveszélyes lehet a rákbetegeknél Rosszabb a rákosok túlélése, ha elfordulnak a hagyományos kezeléstől.
Beelőzött szép csendesen a Digi, mutatjuk a számokat Az Invitel felvásárlásának köszönhetően a Digi lett a legnagyobb hazai műsorterjesztő. A vezetékes és a műholdas piacot is uralják.
26 másodperc alatt lenyomta a legjobb amerikai jogászokat a robotügyvéd A feladat unalmas szerződésírás és ellenőrzés volt, de az ügyvédi munka túlnyomó része ilyen rutindolgokból áll. A jogászok nem fognak sírni, ha ezeket gép végzi el helyettük.
Kiszivárgott: ezek lehetnek a még be sem mutatott Sony csúcsmobil specifikációi Egy viszonteladó oldalára kikerültek a Sony XZ3 specifikációi, annak ellenére, hogy a készüléket csak augusztus végén jelentik be.
16 rakétával a fedélzetén képes bárhova odacsapni a Boeing vadászgépe videó Nemrég különleges ötlettel állt a Boeing az amerikai légierő elé: a terveik szerint az F-15-ös vadászgép következő generációjára minden eddiginél több rakétát szerelnének. Ha a terveket elfogadják, olyan lenne az egész, mint egy repülő fegyverraktár.
Ön átváltana rá? Ilyen lenne mobilon a Windows 95 videó 23 évvel ezelőtt mutatkozott be a Windows 95, az operációs rendszer, amelyre talán már nem is emlékszik mindenki. Most viszont egy videón megnézhető, milyen lenne mobil környezetben.