A világ leggazdagabb emberének alkalmazottai üvegbe pisilnek

Rettegnek az Amazon raktárában dolgozók.

2018. április 16. 16:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Amazon, a Boeing és a Tesla is Magyarországra érkezhet A hét gazdasági összefoglalója.

Indul a fapados űrutazás, pár tízmillióért ön is feljuthat Az Amazon-főnök Jeff Bezos, aki szintén komolyan gondolja az űrturizmust, 2-300 ezer dollárért cserébe kínál jegyeket speciális űrhajójára.
Az Amazon cégvezér már 200 ezer dollárét elvisz minket az űrbe Jeff Bezos cége, a Blue Origin űrrakéta útjai legalább 200 ezer dollárba fognak kerülni.
Történelmi csúcson a Nasdaq, a Facebook és az Amazon Tetszett a tőzsdéknek Donald Trump mai formája, több papír is új árfolyamcsúcsokig szárnyalt.
Saját lábon jobb megkezdeni a fintech-ostromot Nem az inkubátorok jelentik az egyetlen kapaszkodót a fintech startupok számára, a sikerhez a cégeknek többé-kevésbé saját lábukon is meg kell tudni állni. A pénzintézetekkel való összefogás ugyanakko...
Új pénztár nélküli üzletet nyit az Amazon Az első relatíve sikeresnek bizonyult.

Halálos veszélyt jelent a Facebook és az Amazon Hatalmas veszélyt jelent a Facebook vagy az Amazon térnyerése mind a fintechcégeknek, mind pedig a hagyományos bankoknak, de ha összefognak, felvehetik a versenyt a tech-óriásokkal. A sikerhez fontos....
Lebukott a Bloodborne folytatása? Az olasz Amazon oldalán váratlanul felbukkant egy raklapnyi olyan játék címe, amelyek közül többet az E3-ra vártunk, mégsem jelentették be őket. Talán a Gamescomra tartogatták őket a kiadók?
Mégis szeretne gyógyszereket árulni az Amazon? Felvásárolja az Amazon a PillPack névre hallgató céget, amely gyógyszerek online rendelésével, szortírozásával és kiszállításával foglalkozik.
Két bejelentéssel 17 milliárd tűnt el a tőzsdéről Az Amazon új szolgáltatása nyolc céget tépázott meg azonnal.
Hitelekkel támad az Amazon Kínában Az Amazon a jelek szerint kkv-hitelezési szolgáltatást indít Kínában, igaz, ezt nem hivatalosan jelentették be, hanem egy álláshirdetésből derült ki az e-kereskedelmi óriás terve - írja a CNBC. ...
Az amerikai hadsereg pénzjutalmat ad annak, aki új fegyvert fejleszt a katonáknak Miután a Google, a Microsoft és az Amazon is hátat fordított az amerikai hadseregnek, meglehetősen unortodox módon próbálnak új technológiához jutni.