Öt év börtönt kapott Balmazújváros polgármestere

Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt kell rács mögé vonulnia.

2018. április 16. 17:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiss Virág őszintén vallott párjáról Egy éve talált rá a szerelem a gyönyörű fitnesz versenyzőre.
Végre felszállt az Airbus új, tényleg óriási repülőgépe videó Fontos napokon vannak túl a repülés kedvelői és a repülőgépgyártó is. A Farnborough International Airshow légiexpón több komoly üzlet is köttetett, miközben az Airbus szűzrepülésre vitte azt a gépét, amellyel más repülők hatalmas részeti szállítja majd gyáregységei között.
NATO-védelem nemzeti önrésszel A NATO-val szerződésünk van, hogy segítségünkre siet, de baj esetén sem ülhetünk ölbe tett kézzel, hiszen a segítség érkezhet néhány óra, néhány nap, de extrém esetben néhány hónap múlva is.
Priskin korábbi csapattársát durvábban könyökölte le, mint Pepét Gólt szerzett, majd kiállították első Haladás-meccsén.
Hogy terjed a hepatitisz C? A hepatitis C fertőzés a májat érintő betegség, amely az egész világon okoz megbetegedéseket. Az Európai Unióban egyes becslések szerint közel 5 millió, míg Magyarországon mintegy 50 ezer a Hepatitis C vírussal fertőzöttek száma. ...
Így spórolnak nyaralásukon az élelmes magyarok: tudnak valamit? Rengeteg dolgot mutatunk, amire érdemes figyelni....

Top hírek:
Átvágott vezeték miatt állt a Vodafone hálózata Több városban nem lehetett hívni, netezni.
Elmúltál nyolc? Akkor a Hangya és a Darázs nem neked szól Új műsorvezetői vannak a Marvel-kölyökklubnak: a két rovarméretű bohóc. Azért időnként felnőttek is nevethetnek a legújabb szuperhősfilmen.
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Van egy rossz hírünk: vége a strandidőnek Szombaton napközben még csak kevés helyen - nagyobb eséllyel az Alföld keleti részein és a Nyugat-Dunántúlon - alakulhat ki gyengébb zivatar. Késő délutántól, estétől viszont nyugat felől zivatarrendszer érheti el az országot.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.