Észak-afrikai tömeg zúdul Magyarországra

Saras eső, homokot tartalmazó csapadék hullott több helyen is, ennek nyomait például az autókon is észlelni lehetett. Észak-Afrikából érkezett a homok.

2018. április 16. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán lengyel szövetségese úgy jön Magyarországra, hogy közben megadta magát Brüsszelnek Pénteken Budapestre jön, utána abbahagyja a harcot az Európai Bizottsággal.
Májusban látogat ismét Magyarországra Jane Goodall Jane Goodall tanösvényt avatnak Budapesten, a második kerületben.
A migráció óriási többletkiadást jelentene az egészségügyi ellátásnak is Rétvári szerint Amennyiben Magyarországra tízezreket telepítenének be, úgy az az egészségügyi kasszát is nagy mértékben megterhelné mondta az államtitkár.
Magyarországra jön Kings On Ice világhírű jégshow A világ számos országa után a "Jég Királyai" ismét hazánkba látogatnak. A Kings On Ice Show-n a legnagyobb műkorcsolyázók lenyűgöző előadását láthatják. A műsorban szerepel Evgeni Plushenko, a világ l...
Illegális migránsokat fogtak Bács-Kiskun megyében a rendőrök Líbiai, szír, tunéziai és iráni bevándorlók akartak illegálisan Magyarországra jönni.
Figyelmeztetés: leszakad az ég Magyarországra A középső országrészre adtak ki első- és másodfokú figyelmeztetést heves zivatarok miatt, és erős lesz a szél is.

A magyarok biztonsága a tét A bevándorló országokban mindennapos a nők elleni erőszak, megnő a bűncselekmények száma és utcai bandaháborúk dúlnak, erről Kontrát Károly parlamenti államtitkár beszélt. Mindennek ellenére az ellenz...
Svéd miniszter: A rénszarvas lelövése nem vadászat Ha már eljött Magyarországra, mondott pár dolgot a menekülthelyzetről, no-go zónákról, a svéd oktatásról, meg Semjén Zsolt sportteljesítményéről.
Elindult a foellenseg.hu, ami a fideszes sajtó címlapjai alapján méri meg, ki ront rá éppen a legjobban Magyarországra Ezentúl nem kell átpörgetned a közpénzmilliárdokból fenntartott kormánymédiát, hogy megtudd, ki épp a legnagyobb ellensége e lángokkal ölelt kis országnak.
Egy svéd képviselő is Magyarországra költözik, mert itt biztonság van Kent Ekeroth szerint van mit tanulnia Svédországnak Magyarországtól.
Kézilabda: világ- és Európa-bajnok igazolt Magyarországra A 198 centiméter magas játékos hazájával többek között 2013-ban világbajnokságot, míg az idén Európa-bajnokságot nyert. 
Orbán megszólalt: elárulta, milyen sors vár Magyarországra Ha nem nyer a Fidesz-KDNP, Magyarország a bevándorlóké lesz a miniszterelnök szerint.