Heti 105 millió forintot keres a magyar modell focista férje

Varga Viktória 2013 óta a húszszoros olasz válogatott labdarúgó, Graziano Pellé párja.

2018. április 16. 18:10

A cikk folytatása...Friss hírek
A Fehér Ház cáfolja Emmanuel Macron francia államfő kijelentését A Fehér Ház szóvivője cáfolta Emmanuel Macron francia államfőt, aki egy vasárnapi televíziós interjújában azt állította: meggyőzte Donald Trump elnököt arról, hogy az Egyesült Államok ne vonuljon ki Szíriából.
Klitschko szerint Joshua verné Fury-t, Wilderben már nem biztos A tavalyi évben jelentette be visszavonulását a korábbi nehézsúlyú egyesített bajnok Wladimir Klitschko, aki 2017 áprilisában élete egyik legnagyobb meccsén búcsúzott, Anthony Joshua ellenében,
Rendőröket hívott a törökszentmiklósi nő, miután végzetes lépésre szánta el magát, és fogalma sem volt róla, hol van A rendőrök még időben megtalálták őt.
Édesegyes Párizsban a hivatalos iratokban eltörölhetik az anya és az apa megnevezést, melyeket szülő 1. és szülő 2. váltana fel.
Üzemi balesetek helyett: ezekre is figyelniük kell a cégeknek Az új munkavállalók integrálása a munkabiztonság területén is többletfeladatokat ró a szervezetekre.
Két teherautó ütközött, az egyik árokba borult A mentők kórházba vitték a sérültet.

Top hírek:
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.
Agyonverte a Monacót, bajnok a PSG A címvédő hetet kapott a Parc des Princesben, Neymar és Mbappé nélkül is simán nyert Emery csapata.
Zebrán gázolták el az anyát és kisgyermekét Nagykanizsán A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.