100 millió forintra büntette az Apple-t magyar versenyhivatal

Lényeges információkat hallgattak el a felhasználók elöl.

2018. április 18. 14:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mától indul a YouTube Zene reszkess Apple Music és Spotify A YouTube Music olyan lesz, mint a versenytársak zenei szolgáltatása, csak az elsőre kissé aggályosnak tűnő ígéret szerint sokkal okosabb.
Vicces videóval szúrt oda a Samsung az Apple-nek de nem túl késő ez? A Samsung majdnem fél évet várt rá, hogy elsüssön egy poént az Apple kárára, most azoban megtették. Jöhet a visszavágó?
Kifizette hatalmas büntetése első részletét az Apple Kifizette a büntetése első részletét az Apple Írországnak, amit még 2016-ban szabott ki rá az Európai Bizottság be nem fizetett adók miatt. A 13 milliárd eurós büntetésből 1,5 milliárd eurót...
Jön a YouTube Music A Google zenestreamelő platformja május 22-én indul, hogy felvegye a versenyt a Spotify és az Apple Music szolgáltatásával.
Meztelenül ünnepelte magát Gwyneth Paltrow Pucéran ünnepelte az anyák napját Gwyneth Paltrow. Amerikában hagyományosan május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat, ennek alkalmából a színésznő egy intim képet osztott meg magáról, ami még...
Szeptemberben érkezik az új Apple iPhone SE Az Apple állítólag nem véglegesítette a készülék terveit, így az csak szeptemberben jelenhet meg.

Egy légikatasztrófa miatt perelik be az Apple-t Az áldozatok családtagjai hisznek annak a szakértőnek, aki szerint az Egyptair gépe egy túlmelegedett Apple-eszköz miatt zuhanhatott le.
Az Apple vagy az Amazon lesz az első ezermilliárdos cég? Élesedik a verseny a két legnagyobb amerikai technológiai cég, az Apple és az Amazon között: a presztízsküzdelem tétje az, hogy melyikük éri el előbb az ezermilliárd dolláros piaci értéket. Az Apple ...
Pofon a rendőrségnek: az új szoftverrel még nehezebb lesz kikódolni az iPhone-okat Folytatódik a macska-egér harc az Apple és a bűnüldöző szervek között: az iOS 11.4 még nehezebbé teszi, hogy oldják egy iPhone zárolását.
Rekord magason az Apple árfolyama Mind a három vezető amerikai részvényindex 0,75-0,8% körüli erősödést mutat, köszönhetően az olaj menetelésének, a technológiai részvények erősödésének és a vártánál gyengébb inflációs adatnak.Őrült.....
Az Apple megkeseríti a tolvajok életét Egészen meglepő védelmi megoldás bukkant fel az iOS 11.4 bétájában.
Ezért a jellemzőért is érdemes megvárni az idei iPhone-okat Bár a tavalyi iPhone-ok is támogatták a gyorstöltést, az Apple az idén alapból biztosítaná azt, hogy ne kelljen sokat várni az új iPhone-ok feltöltésére.